Eladó lakás Zalacsány 60 nm
Eladó lakás Zalacsány 60 nm
Eladó lakás Zalacsány 60 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7943025
Referenciaszám: H478542
Frissítve: 1 napja

Zalacsány eladó téglalakás 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
748 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÁSRA KÍNÁLOK EGY 60NM-ES ELSŐ EMELETI LAKÁST A ZALA SPRINGS GOLF RESORT SZOMSZÉDSÁGÁBAN! CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! Zala megyében zalacsányi Batthyány kastély park melletti, erdei parkban eladó egy négy lakásos apartman-házban egy első emeleti lakás, exkluzív környezetben. Remek befektetési lehetőség a Golf pálya közelsége miatt. Az ingatlanról bővebben: - 2010-ben épült lakás, mely nettó 60nm lakótérrel, és 5 nm-es erkéllyel rendelkezik, - A lakáshoz tartozik egy parkolóhely az épület mellett. - Az épületben hőszívatyus geotermikus fűtés található, ami a meleg vizet is biztosítja, így a fenntartása nagyon kedvezően alakul. Lakásonként külön merőkkel van felszerelve. - Nyílászárói fa szerkezetűek. - Tágas, világos terek jellemzik. A természet közelsége miatt piheni vágyóknak kitűnő hely. A Batthyány Kastélyszálló a Zalai Termál-völgy szívében helyezkedik el, történetét tekintve már az 1400-as évek végén felépített kastélyról beszélhetünk. A kastély alapjait a késő gótika stílusában építették, majd az 1800-as években a Batthyány család tulajdonában kapta mai barokk jellegét. A kastély több jeles esemény színhelye volt. 1790-ben itt született Csány László, a második független magyar kormány (Szemere-kabinet) közlekedési és postaügyi minisztere, később Kossuth Lajos teljhatalmú erdélyi kormánybiztosa. A gyorsforgalmi útnak köszönhetően mégis a közeli városok időben és könnyen elérhetőek (Zalaegerszeg 20 perc, Hévíz 5 perc, Keszthely 10 perc, Kehidakustány 5 perc). Továbbá ideális lehet golf rajongóknak is a hely, hiszen Zalacsányban található a Zala Springs Golf Resort közép-kelet Európa legnagyobb golfpályája. Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY