Eladó lakás Zalaegerszeg, Alsóerdei út 5. 59 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Alsóerdei út 5. 59 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Alsóerdei út 5. 59 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7863374
Feltöltve: 9 hónapja

Zalaegerszeg eladó téglalakás 3 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
727 119 Ft/m²
59 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszeg Kertvárosban felújított lakás eladó! Az első emeleti 60 nm-es téglalakás elosztása kitűnő, két szoba mellett egy világos amerikai konyhás nappali várja új lakóját. Extra nagy fürdő, Wc külön helyiségben. A nappaliból egyedülálló panoráma tárul elénk! Csendes, világos erkélyen fogyaszthatjuk reggeli kávénkat, forgalom zaja helyett madárcsicsergésben ébredhetünk. Az ablakon redőnyök, hűtő fűtő klíma. A lakáshoz tartozik egy közös használatú tároló, ezen felül az emeleti lakóközösség egy beépített szekrényt készíttetett a lépcsőházban, melyből egy elem a lakáshoz tartozik. Nincs ház a közelben, parkolni a háztömb körül mindig lehet. Az Alsóerdei szabadidőpark a szomszédban, a belváros közel. Nyugati fekvés, világos, csendes környék. Mintha nem is a városban lennénk! Az ingatlanhoz opcionálisan 20 nm-es extra garázs vásárolható!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 500 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 500 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY