Eladó lakás Zalacsány 56 nm
Eladó lakás Zalacsány 56 nm
Eladó lakás Zalacsány 56 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7677880
Referenciaszám: 162053
Frissítve: 2 napja

Zalacsány eladó társasházi lakás 2 szobás: 41 millió Ft

41 millió Ft
732 143 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 134 061 Ft
Második évtől
173 259 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Frissen felújított 2 szobás tégla lakás panorámás kilátással, pincével, egyállásos garázzsal valamint a golfpálya, horgásztó és népszerű termálfürdő közelségével Zalacsányban eladó, amit Openhouse Ingatlaniroda 162053. számú ingatlanjai között talál meg. Zalacsány kedvelt részén, csodás természeti környezetben, gondozott három lakásos társasházban földszinti lakás eladó. A másik két lakás német tulajdonosoké, akik csak ritkán, évente néhány hetet tartózkodnak az ingatlanban. A lakás jellemzői: - - egyedi mérőórás, nagy teraszos, kétszobás (amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdő+ WC egyben) - - 1998-as 35 cm-es unipor tégla építés, 2018-as teljes körű belső felújítás - - tetőfedés anyaga: cserép - - nyílászárók fajtája: thermo műanyag ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval -  - szigetelt erkély, valamint, bejárati ajtó - - felújított burkolatok, új konyha, fürdőszoba - - modern, norvég elektromos fűtőpanelek, másodlagos fűtésként pedig egy impozáns cserépkályha - - meleg víz: elektromos bojlerből - - gázcsonk a telken - - saját 7,5 m2-es tároló az alagsorban - 24 m2-es, garázs az udvarban - közös költség nincs - Tájolása: dél-nyugat - szigetelve sajnos nincs az ingatlan A berendezés megegyezés tárgyát képezi. Megtekinteni kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges. A legkorábbi költözés dátuma 3 hónapon belül. Az ingatlan per és tehermentes. Az zalai dombság rendkívüli természeti adottságokkal, változatos állat- és növényvilággal rendelkezik, nem véletlenül az egyik legfelkapottabb turisztikai célpont Magyarországon és a szomszédos országokban is. Ez a nagyon csendes, panorámás, gondozott ingatlan, abszolút alkalmas otthonnak, nyaralónak és befektetésnek egyaránt.   CSOK-kal és Babaváró hitel kapcsolatban is keressen bizalommal,MI SEGÍTÜNK MINDENBEN!!! Ingatlana finanszírozását bank független hitelszakértőnk díjmentes szolgáltatásával támogatjuk! Kereső ügyfeleinknek a szolgáltatásaink ingyenesek! Amennyiben a 162053-as számú zalacsányi társasházi lakás vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal a +36 30 358-9309 telefonszámon. Bízza profikra ingatlanügyeit, az otthon érték az ingatlan üzlet!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
H

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bájer-Sárközi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 358 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bájer-Sárközi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 358 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY