Eladó ház Raposka 100 nm
Eladó ház Raposka 100 nm
Eladó ház Raposka 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8000927
Referenciaszám: H481669
Frissítve: 3 napja

Raposka eladó családi ház 4 szobás: 87,9 millió Ft

87,9 millió Ft
879 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1503 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 415 Ft
Második évtől
371 451 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELT MEGBÍZÁS CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! Raposkán kínálom megvételre, ezt a 1958-ban épült, de 2020-22-ben teljesen felújított családi házat, 1503 m2 -es telken, rendezett tulajdoni viszonyokkal! A Ház földszintes, hasznos lakóterülete 100 m2. A főépület folytatásaként található egy külön helyiség, ahol akár egy galériás lakrész is kialakítható, és a telken egy garázs is található. A műanyag bejárati ajtón az előszobába érkezünk, balra találjuk az egyik fürdőszobát WC-vel, tovább haladva balra a közlekedőn keresztül juthatunk a három külön bejáratú szobába. Jobbra található a nappali-étkező, amin keresztül haladva érhetjük el a konyhát. A konyhához tartozik egy kamra és onnan nyílik a ház második fürdőszobája. Az épület vegyes falazatú (kő és tégla) . A 2020-ban kezdődő felújítás keretében csak a tartófalak maradtak az eredetiek. Ami megújult: Teljes tető, ereszcsatorna, falak, aljzat, víz, villany, csatorna hálózat, összes burkolat, kerítés és kapu. A ház 10 cm-es külső szigetelést kapott, a belső gipszkarton falak alatt 5 cm szigetelés található. A mennyezet szintén gipszkartonnal van burkolva és szigetelve van. A melegről gázcirkó kazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Az ingatlanba egy hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. Az udvar kapu felöli része térkövezett, a hátsó rész füves. A nyári melegben egy öreg diófa gondoskodik a megfelelő árnyékról. A telken egy kút is található állandó vízhozammal. Az 1503 m2 telek hátsó részén régebben szőlő volt, jelenleg a teljes területet fű borítja. Tökéletes panoráma van a Szent György-hegyre és a Szigligetre. Szabad szemmel is gyönyörködhetünk a Szigligeti vár látványában. Raposka ősi település. Első írásos említése 1317-ből maradt fenn. A település a Szent György-hegy nyugati lábánál, a modern világ zajától távol megbúvó 260 lélekszámú település. Kelet-nyugati irányban elterülő határát a Tapolca- és a Kétöles- (Viszló-) patak, a Tapolca-Keszthely vasútvonal, valamint a Tapolca-Hegymagas-Szigliget közút szeli át. Az ingatlan a Balaton második vonalában, a Magyar Tengertől mindössze 10 km távolságra helyezkedik el. Tapolca város is csak 6 km távolságban van a településtől. Amennyiben felkeltettem érdeklődését vagy kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1958
Terasz:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla Róbert Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla Róbert Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY