Eladó ház Balatonederics 60 nm
Eladó ház Balatonederics 60 nm
Eladó ház Balatonederics 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8161046
Referenciaszám: NY011858
Frissítve: 1 napja

Balatonederics eladó egyéb ház 2 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
1 581 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1900 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 303 Ft
Második évtől
401 031 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonederics község, Zala és Veszprém-megye határánál, közvetlenül a Keszthelyi hegység lábánál húzódik meg. A település külterületi részén Öreghegen egy festői környezetben fekvő nyaraló várja ú tulajdonosát. Az 1992 -ben téglából épült ház , 40 nm lakótérrel és 40 nm borospince elosztással rendelkezik. A lakótérben amerikai konyha-étkező,nappali, hálószoba dolgozó sarokkal és fürdőszoba található. Az épület alatt pinceszint húzódik, előkészítő és boltíves borospince elosztással. Víz , villany bevezetve ,a szennyvíz elvezetés emésztővel megoldott. A szigetelt , téliesített lakótér fűtését vízteres kandalló biztosítja. A műanyag nyílászárók redőnnyel felszereltek ,az ablakból mesés panoráma tárul elénk a környező hegyhátakra és a távolban a Balaton víztükre is felcsillan. A nyaralóban kábel TV és Internet szolgáltatás áll a lakók rendelkezésére. Az 1900 nm területen Olaszrizling szőlőültetvény és termő gyümölcsfák( alma, barack, körte, szilva, meggy,füge, stb) vannak telepítve. A gondozott, parkosított kertben 2 garázs és fedett terasz található. A tulajdonos a nyaralót, teljes berendezéssel és a pince felszereléssel együtt kívánja értékesíteni. Tulajdonviszonyok rendezettek, rövid határidővel birtokba vehető. A csodálatos panoráma ,igazi szabadság életérzést nyújt ,egyre többen emlegetik csak magyar Provence-nak a Balaton Felvidék területét. Ajánlom ezt a birtokot, hétvégi házként mindazoknak, akik csendre, nyugalomra vágynak, akik a nagyváros zaját hátrahagynák hétvégente és a szabadságuk idejére a vidéki élet békéjét választva pihennének, kikapcsolódnának. Ha felkeltette az érdeklődését,hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY