Eladó ház Zirc 170 nm
Eladó ház Zirc 170 nm
Eladó ház Zirc 170 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8171035
Referenciaszám: 503657
Frissítve: ma

Zirc eladó családi ház 4 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
523 529 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1224 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 011 Ft
Második évtől
376 099 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zirc központi részén, egy saroktelken, 1224 m2-es területen kínálunk eladásra egy 170 m2-es családi házat, dupla garázzsal. A jól megközelíthető, két utcáról elérhető terület körbekerített, sík, parkosított és később akár megosztható méretű . A családiház az 50-es években épült téglából. Belső terei nem a szokásos méretűek! Három nagy szobával, egy irodának, vagy rendelőnek használható külön bejáratú kisebb helyiséggel, bőven rejt lehetőségeket magában. (nagy belmagassággal) Igényes belső nyílászárói, amik nagyon különlegesek (dél-amerikai fa-lemez borításúak), míg ablakai vörösfenyőből készültek. (ezek már egy kis felújításra szorulnak) 15 éve kicserélték a víz és villanyvezetékeket, és felújították a fürdőszobát. A három mutatós cserépkályha mellett, kiépítették a gáz-cirko fűtést, mely radiátoros hőleadással üzemel. Tetőszerkezete különösen erős, és jó állapotú! -Pincéje 45 m2. -A területen található dupla garázs és tárolóhelyiség összesen 50 m2-es. Az ingatlanban található bútorok, a vételár felett szintén eladóak... Ha felkeltettem érdeklődését akkor forduljon hozzám bizalommal. További információkért és akár további fotókért. Várom hívását, a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
teraszmelléképületkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szakács Katalin Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szakács Katalin Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY