Eladó ház Fityeház 100 nm
Eladó ház Fityeház 100 nm
Eladó ház Fityeház 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8145141
Referenciaszám: 169313
Frissítve: ma

Fityeház eladó családi ház 3 szobás: 21,5 millió Ft

21,5 millió Ft
23 705 Ft/m²
100 m²
Alapterület
907 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169313 hivatkozási számú fityeházi családi ház. -Nagykanizsától 13 km-re délnyugatra fekszik, a Kiskanizsa központját Murakeresztúrral összekötő 6833-as út mentén. A hazai   vasútvonalak   közül a településen a Székesfehérvár-Gyékényes- vasútvonal  halad át, amelynek egy megállási pontja van itt, Fityeház megállóhely. -A községben élelmiszerbolt, presszó, posta ,óvoda, önkormányzat, templom. -A kelet-nyugati tájolású családi házhoz kert, udvar, melléképület ,tároló helyiség ,garázs és 12m2 pince tartozik. Az udvarban gyümölcsfák   vannak. Telek   területe: 907m2. Belmagasság: 270cm -100m2 alapterület, száraz tégla falazat, beton alap, fa nyílászárók, pala tető. -Helyiségek: három szoba, nappali, fürdő-wc, konyha, spájz, közlekedő, tároló. -A fűtést gázkonvektor és fatüzelésű kályha biztosítja. -Víz, villany, gáz van. Csatorna telken belül, rákötési lehetőség adott, jelenleg derítővel megoldott. -Az ingatlan főútvonal mellett található. Közelben buszmegálló, óvoda, posta, élelmiszerbolt, ártézi kút. -A családi ház felújítása után az új tulajdonos igénye szerint, álom otthonná varázsolható.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó fityeházi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169313 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY