Eladó ház Várvölgy 120 nm
Eladó ház Várvölgy 120 nm
Eladó ház Várvölgy 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8172599
Referenciaszám: H487663
Feltöltve: 3 napja

Várvölgy eladó családi ház 4 szobás: 19,99 millió Ft

19,99 millió Ft
166 583 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1415 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 65 363 Ft
Második évtől
84 474 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Felújítandó ingatlant kínálunk eladásra Zala vármegye egyik legkedveltebb településén, Várvölgyön. Az ingatlan egy 1415 nm-es telekkel rendelkezik, melyen egy 120 nm-es, 4 szobás ház található. A fűtés fa/szén cserépkályhával történik. Az ingatlan állapota felújítandó, azonban a terület adottságai kárpótolnak mindenért. A ház közös udvarban található, ahol másik két kedves magyar házaspár is él. A telek csodálatos panorámával rendelkezik a Zalai dombságra, melynek köszönhetően a kilátás minden évszakban lenyűgöző. A területen 3 tároló / gazdasági épület található, a kertben alma, körte, meggy, cseresznye, őszibarack, sárgabarack, füge, szeder, egres, birs, dió, szőlő, málna, eper is található, szép terméshozammal. Az építhető ingatlan típusa és lehetséges funkciója széleskörű, így az új tulajdonos szabadon formálhatja az ingatlant saját igényei szerint. Akár két lakás is kialakitható. A környék csendes és biztonságos, ideális választás fiatal pároknak, illetve azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától. Az autóval közlekedők számára könnyen megközelíthető, és a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak. A Balaton körülbelül 15 perc autóút távolságra, Tapolca, Keszthely és Zalaszentgrót szintén ilyen távolságra található. A közlekedési csomópontok könnyen elérhetőek, így az ingatlan bármelyik irányból könnyen megközelíthető. Ha további kérdései lennének az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen célunk az Önök elégedettsége. Várjuk jelentkezésüket!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Levente Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Levente Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY