Eladó ház Türje 87 nm
Eladó ház Türje 87 nm
Eladó ház Türje 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8161049
Referenciaszám: H487122
Frissítve: 1 napja

Türje eladó családi ház 2 szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
263 218 Ft/m²
87 m²
Alapterület
857 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 878 Ft
Második évtől
96 772 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hangulatos ház eladó Zala vármegyében, Türjén, egy csendes és biztonságos környéken. Az ingatlan alapterülete 87 nm, a telek mérete pedig 857 nm. A házban két szoba és egy fürdőszoba található, valamint egy 12 nm-es terasz és egy garázs férőhely. A fűtés gáz (konvektor), az ingatlan állapota jó. Cserélve lettek a villany vezetékek a víz vezetékek. Szépek, ízlésesek a burkolatok. A nyílászárók hőszigeteltek.szúnyoghálóval felszereltek. A ház praktikus elosztása : tágas előtér, 2 teljesen különálló méretes 20- 25 m2 világos szoba,, konyha- étkező - társalkodó hangulatos egysége kertre kilátással, fürdő , wc külön és kamra. A házhoz fedett, járólappal burkolt terasz kapcsolódik. A garázs és a ház között további szeparált rész alakítható ki. Grillező, olvasó sarok, nyári konyha, étkező is helyet kaphat. A kert külön említést igényel: gondozott, ideális méretű, utcáról védve tujákkal. Télen nyáron sok madárnak ad otthont , örökzöldek tarkítják. A környék előnyös adottságai közé tartozik az autóval történő közlekedés könnyűsége, valamint a tömegközlekedési lehetőségek is könnyen elérhetőek. A környéken számos üzlet és szolgáltatás található, valamint a természet közelsége is kellemes kikapcsolódást biztosít. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi szívesen segítünk minden kérdésükben.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY