Eladó ház Értény 70 nm
Eladó ház Értény 70 nm
Eladó ház Értény 70 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8153429
Referenciaszám: 25451
Feltöltve: 12 napja

Értény eladó családi ház 2 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
357 142 Ft/m²
70 m²
Alapterület
4766 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Olyan ingatlant vásárolna ami nyugodt környezetben található, vagy azonnal költözhető? Fontos, hogy közel legyen az iskola, az orvos, a bolt, de mégis csendes övezetben legyen? Ne keressen tovább! Értény központi részén egy 4766 m2-es telken (állatok tartására, gazdálkodásra is alkalmas) elhelyezkedő 70 m2 alapterülettel rendelkező teljesen felújított családi ház RENDKÍVÜL JÓ ÁRON ELADÓ! Falusi CSOK is igénybe vehető az ingatlanra! Eloszlását tekintve 2 szoba, nappali, amerikai konyha étkezővel, valamint fürdőszoba és wc található . A házhoz közvetlenül tartozik több melléképület is, ezekben található a kazánház, a garázs és az állatok tartására alkalmas olak és egy istálló is. A házat és a kertet jelenlegi tulajdonosa folyamatosan karban tartja, gondozza. A ház falazata vastag, ezért alacsony a rezsi költség. A békés környezetnek is köszönhetően ideális választás fiatal párnak vagy több gyermekes családnak is, akik szeretnének gazdálkodni. Értény község a tamási járásban, Tamásitól 12 km-re, Dombóvártól 25 km-re található. Siófok és a Balaton is elérhető közelségben van autóval vagy tömegközlekedéssel. A ház per-tehermentes, hamar birtokba vehető. Ha igazán szép környezetben képzeli el otthonát, akkor ezt a remek lehetőséget ne hagyja ki! Ne habozzon tovább, hívjon fel a hét bármely napján és tekintse meg személyesen is a házat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázskertamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Dániel The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 570 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Dániel The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 570 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY