Eladó ház Tolnanémedi 75 nm
Eladó ház Tolnanémedi 75 nm
Eladó ház Tolnanémedi 75 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8160266
Referenciaszám: illes.boglarka@dh.hu
Feltöltve: 8 napja

Tolnanémedi eladó családi ház 2 szobás: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
300 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1509 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 65 301 Ft
Második évtől
89 116 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy szép családi házat kínálok eladásra Tolnanémedi községben. Az ingatlan vegyes falazatú (nagyrésze tégla) mérete 75 nm, a telek méret 1509 nm. Jelenlegi elosztásában a következő helyiségekből áll: Előszoba, étkező+konyha, 2 szoba, fürdő, wc, kamra. Az ingatlanba lépve egy hangulatos előszobába léphetünk, amely utólag tágas teret ad lakóinak. Ebből juthatunk az étkező-konyhába. Innen juthatunk a közel azonos méretű 2 szobába. Az ingatlan ideális méretű kamrával, fürdővel és külön toalettel rendelkezik. A fürdőszobában egy kád és zuhanyzó is helyet kapott. 8-10 évvel ezelőtt egy részleges felújításon esett át, mivel a villany vezetékek rézre lettek cserélve, valamint a tető új cserepezést kapott. Az ingatlan nyílászárói főként fából készültek, de némelyikük műanyag, hőszigetelt üveggel rendelkezik. A ház fűtése gáz-illetve vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, a helyiségekben radiátorok találhatóak. A melegvizet villany bojler szolgáltatja. Az ingatlan mögötti területen számos melléképület alkalmas a kerti kisgépeink tárolására, vagy akár állattartásra is, de a két külön garázs is emeli az ingatlan értékét. Az ingatlan egy kis ráfordítással álomotthonná alakítható. Hívjon még ma és szeressen bele!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortosgarázskertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY