Eladó ház Sárszentlőrinc 112 nm
Eladó ház Sárszentlőrinc 112 nm
Eladó ház Sárszentlőrinc 112 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8130919
Referenciaszám: HZ051302
Feltöltve: 1 hónapja

Sárszentlőrinc eladó családi ház 2 szobás: 25,5 millió Ft

25,5 millió Ft
227 679 Ft/m²
112 m²
Alapterület
6045 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 008 Ft
Második évtől
100 999 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Eladó hagyományos parasztházak Sárszentlőrincen***Találja meg ideális otthonát ebben a mesés Sióközeli hagyományos vidéki ingatlanban.Az épületek egy 6045 m²  telken találhatók. A 2 családi ház, két utcát fog össze jelenleg az egyik lakóingatlanként a másik pedig vendégházként működik. A telken kialakításra került egy vendégek fogadására alkalmas lak, és egy hatalmas fedett közösségi tér amely alkalmas a nyári estéken a kikapcsolódásra és számos melléképület!  A lakó ingatlan két szoba és a két fürdőszoba kialakítása lehetővé teszi, hogy akár nagyobb családok is kényelmesen éljenek itt, míg a számos melléképület tökéletesen alkalmazható állattartásra, műhelyként vagy tárolásra. A nagy legelő pedig kiválóan alkalmas gazdálkodásra, hobbi kertészkedésre vagy akár lovak tartására (jelenleg is 4 boldog ló tartja karban a legelőt).Ezekhez segítségül egy fürt kút is kialakításra került amely a folyamatos vízellátást és az önellátást is elősegíti.A hirdetésben szereplő két ingatlan csak együtt eladó.Ha Te is egy olyan helyet keresel, ahol saját gazdaságot alapíthatsz, vagy csak szeretnél egy csendes, vidéki környezetben élni, ahol a természet szomszédod, akkor ez az ingatlan Sárszentlőrincen tökéletes választás lehet számodra. Ne hagyj ki egy ilyen kivételes lehetőséget, vedd fel velünk a kapcsolatot, és ismerd meg közelebbről ezt a különleges otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Pach Erzsébet Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Pach Erzsébet Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY