Eladó ház Enying 143 nm
Eladó ház Enying 143 nm
Eladó ház Enying 143 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7859418
Referenciaszám: H474021
Frissítve: 20 napja

Enying eladó családi ház 5 szobás: 89,5 millió Ft

89,5 millió Ft
625 874 Ft/m²
143 m²
Alapterület
3203 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSOK+ kompatibilis családi ház eladó Enyingen, egyedüli felszereltséggel és környezettel, ÉPÍTÉSZ TULAJDONOSTÓL! Enying VÁROSKÖZPONTJÁBAN, de annak csendes zöldövezeti részén eladó egy többgeneráció együttélésére is alkalmas, 2021-ben korszerűsített és részlegesen felújított, államilag támogatott földgázfelhasználás szempontjából két egységes, kétszintes lakóépület, teljes közművel, önálló energiaellátással (NAPELEMMEL!), különálló, sokfunkciós melléképületekkel, gazdálkodási lehetőségekkel, a telek végében a hangulatos Cinca- patakkal. Igény esetén a teljes berendezés, bútorzat a vételár részét képezheti. A telek területe 3200 m2 Lakóépület: 143 m2 (két szinten) Különálló kézművesműhely: 16 m2 Kazánház, nyárikonyha, garázs: 36 m2, mely alatt 20 m2-es téglaboltozatos pince van. Műhely: 20 m2 Tárolók, rendezett kert, gyümölcsfák, zöldövezet, élővizes patak. Minden közmű rendelkezésre áll: - vezetékes víz - kommunális szennyvízelvezetés - vezetékes földgáz - elektromos kiserőmű, mely 26 db napelemet foglal magába, összesen 10,64kWh, akkumulátor kapacitás: 9kW/h - telefon - WI-FI A lakóépület a 80-as évek végén épült, porotherm téglából, de hagyományos vidéki ház jellemzőivel, nagy belső terekkel, felújított állapotban, igényesen kialakított környezettel. Enying közigazgatási járásközpont, rendezett infrastruktúrával, több horgásztóval, szőlőheggyel, egyházi óvodával, iskolával, kiváló közbiztonsággal. Az M7-es autópálya lejárattól 9 km-re, Balatonpart 10 km-re található. A vételárba egy önálló lakás, vagy kisebb családi ház beszámítható! Amennyiben felkeltette érdeklődését, ne habozzon, telefonáljon a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kincses Zsolt Otthon Centrum - Balatonkenese Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kincses Zsolt Otthon Centrum - Balatonkenese Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY