Eladó ház Enying 138 nm
Eladó ház Enying 138 nm
Eladó ház Enying 138 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8119077
Referenciaszám: HZ038925
Frissítve: 18 napja

Enying eladó családi ház 6 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
643 017 Ft/m²
138 m²
Alapterület
1508 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 011 Ft
Második évtől
376 099 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Enying - Balatonbozsok csendes, kedvelt utcájában eladó egy összesen 138,41 négyzetméteres ingatlan, amely két házból áll. A nagyobb ház területe 98,7 négyzetméter, míg a kisebbiké 39,71 négyzetméter. A nagy ház a 2010-es években épült, tégla falazattal rendelkezik, és számos modern kényelmi funkcióval felszerelt.A nagy házban műanyag hőszigetelt ablakok találhatók, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A külső szigetelés 10 cm vastag, és a fűtést vegyestüzelésű kazán padlófűtéssel biztosítja. A házban összesen 3 hálószoba, hatalmas nappali, előszoba, kazánház, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba és külön WC található. Ezenkívül van egy 13 négyzetméteres terasz is. Az udvar térkövezett, és 3 autó befogadására alkalmas garázs is tartozik hozzá, amelyben ipari áram is megtalálható.A kisebbik ház is tégla falazatú és szigetelt, új műanyag nyílászárókkal felszerelve. A fűtést itt kályha biztosítja, bár a villany nincs bevezetve. Mindkét házhoz víz és csatorna van, valamint a nagy házban 3 fázisú villanyhálózat található. A nagy ház teljesen felújított állapotban van, míg a kisebbik ház belső felújításra szorul.Az 1508 négyzetméteres telken a két ház külön is megosztható, de ez az új tulajdonos feladata lesz. Enying a Balaton közelsége miatt kedvelt település, könnyen megközelíthető autópályáról Székesfehérvár és Siófok felől is. Az ingatlan energetikai szempontból takarékos. Összességében remek lehetőséget kínál két generáció együttélésére vagy akár befektetésre is.Bővebb információ miatt és személyes megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2010
Erkély:
13,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY