Eladó ház Etyek 120 nm
Eladó ház Etyek 120 nm
Eladó ház Etyek 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8125389
Referenciaszám: HZ078515
Frissítve: 1 napja

Etyek eladó családi ház 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
708 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
450 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 277 932 Ft
Második évtől
359 196 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ETYEK KÖZPONTJÁBAN KÍNÁLOK EGY SZUPER CSALÁDI FÉSZKET!450 nm-es telken található egy hangulatos, remek elrendezésű, átlátható terekkel megépített családi ház. ELRENDEZÉSE: 3 tágas szoba és egy kisebb; 2 fürdőszoba (mindkettőben WC is van), konyha, hall, amely remekül étkezőként funkcionál, egy tágas előszoba és egy tároló is található.Fűtése új ARISTON gázcirkóval, valamint két fatüzelésű cserépkályhával megoldott. A két fürdőszobája mutatós, egyik mozaik padlóval és metrócsempével burkolt. A konyhában is szép burkolatok és egy második bejárat is található, amely által könnyedén KÉT LAKRÉSZRE OSZTHATÓ a ház. A kert felettébb kellemes, szuverén, területén kis kerti tó és sütögető is fellelhető. Az egyik oldalról sóskúti mészkőkerítéssel, míg a másikon borostyánnal felfuttatott fallal elzárt a külvilágtól. Az udvarban a régi 2 állásos garázs kerámia műhelyként funkcionál, szükség esetén igény szerint visszaállítható. Az épület idestova 100 éve épült, de műszaki állapota remek, az elmúlt másfél év alatt számtalan felújítás történt, mint például: a falak utólagos vízszigetelése, melynek során az aljzatot kb 60 cm mélyen felásták, újraszigetelték és a burkolatokat is cserélték. A tetőn új cserepes lemeztető található. A manzárdtető alatt egy újabb szint kialakítható, akár egy második lakrésznek is, mivel jelenleg egy zárt padlásfeljárón juthat fel a padlástérbe.Remek családi otthon, akár generációk együttélésére is alkalmas, minden a közelben megtalálható, a buszmegálló 2 perc távolság. Irodánk segítséget tud nyújtani generál-kivitelezővel, pénzügyi tanácsadással, valamint ingatlan szakjogász ügyvéddel egyaránt.A hét bármely napján este 8-ig fogadom hívását, ha nem tudom felvenni a telefont, minden esetben visszahívom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kövesdi Ilona Duna House - Hubay tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 298 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kövesdi Ilona Duna House - Hubay tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 298 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY