Eladó lakás Pomáz 120 nm
Eladó lakás Pomáz 120 nm
Eladó lakás Pomáz 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170271
Referenciaszám: 18986
Frissítve: ma

Pomáz eladó téglalakás 5 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
749 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 293 954 Ft
Második évtől
379 902 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A POMÁZON A SZELISTYE TÉRSÉGBEN ELADÓ EGY HEGYEKRE PANORÁMÁS, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁJÚ, JÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁS! KÖRNYÉK: Pomáz egyik frekventált, kiemelt zöldövezeti részén, egy csendes utcában, családias környezetben van az ingatlan. A közelben található a SPAR, hentes, drogéria, óvoda, iskola, gyógyszertár. A H5-ös kötöttpályás HÉV 13 perces sétára megközelíthető a lakástól, ami 35 perc alatt elvisz a belvárosig. Autóval minden pár perc alatt könnyedén elérhető. A szelistyei park a társasház mellett helyezkedik el, ami lehetőséget ad kikapcsolódni, sportolni, kutyát sétáltatni, mozogni. A LAKÁS JELLEMZŐI: -A lakás alapterülete: 120 nm. -Plusz két erkély 20 nm és 7 nm. -Plusz közös tároló és közös kert. -Nyílászárói műanyag, thermo üvegesek. -A lakás belső 2 szintes, az emeleten egy világos galériával+ hálószobával. -Közös költség: 23.000 Ft -A fűtésért egy kombi gázkazán felel. A hidegburkolatok alatt padlófűtés van. -Az épület Porotherm TÉGLÁBÓL épült, 2004-ben és 10 cm-es DRYVIT szigetelést kapott. -A tetőt jó állapotú beton Bramac cserép fedi. -A vezetékek rézből vannak és minden csőben megy. Csövezete 5 rétegű. -Az épület alatt egy teremgarázs is található. Igény szerint a lakáshoz tartozó parkolóhely további 5.000.000 Ft-ért megvásárolható! (Külön helyrajzi-számmal rendelkezik). FINANSZÍROZÁS: Tehermentes, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2004
Erkély:
27 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - BERMUDA OFFICE Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 563 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - BERMUDA OFFICE Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 563 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY