Eladó lakás Pomáz 102 nm
Eladó lakás Pomáz 102 nm
Eladó lakás Pomáz 102 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8131048
Referenciaszám: 360051009-619
Frissítve: 3 napja

Pomáz eladó téglalakás 5 szobás: 93,8 millió Ft

93,8 millió Ft
919 608 Ft/m²
102 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ ÚJSZERŰ, IGÉNYES, PANORÁMÁS, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ LAKÁS POMÁZON. ELADÓ POMÁZON egy 102 NM-ES, ÚJJÁÉPÍTETT, IGÉNYES KIVITELEZÉSŰ, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, PANORÁMÁS, NAPPALI+4 HÁLÓS, II. EMELETI, NAPFÉNYES LAKÁS, SOK EXTRÁVAL a Családi Ingatlan kínálatából. A lakásban nappali, étkező, konyha, 4 háló, gardrob szoba, fürdőszoba, előtér, mosdó került kialakításra, MAGAS SZINVONALÚ, BEÉPÍTETT, GÉPESÍTETT konyhával, a szobákban beépített gardrobbal. AZ ELADÓ LAKÁS POMÁZ KIEMELKEDŐEN MAGAS SZÍNVONALON került ÚJJÁÉPÍTÉSRE: - 3 rétegű műanyag nyílászárók, alumínium redőnyök, szúnyoghálók - Velux tetőtéri ablakok, rolók, szúnyoghálók - 10 cm külső hőszigetelés, - igényes beépített, gépesített konyha - beépített gardrobok - H tarifás padlófűtés és fűtőpanelek - hűtő-fűtő klíma - közös, gondozott kert - bevásárlási lehetőség néhány perc sétával elérhető - CSOK PLUSZ igénybe vehető Amennyiben ez a CSALÁDI INGATLAN által kínált LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortospanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katona Edit Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 616 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katona Edit Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 616 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY