Eladó lakás Pápa 33 nm
Eladó lakás Pápa 33 nm
Eladó lakás Pápa 33 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7418486
Referenciaszám: H453859
Feltöltve: 2 hónapja

Pápa eladó téglalakás 1 szobás: 8,9 millió Ft

8,9 millió Ft
269 697 Ft/m²
33 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 101 Ft
Második évtől
37 610 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált a belvárosban egy első emeleti 33 nm-es lakás. Az ingatlan utcája merőleges a Kossuth utcára, de pár percnyi sétával elérhető, iskola, óvoda, gyógyszertár, és a bevásárló központ is. Személy autóval is könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség a közös használatú udvarban lehetséges. Az ingatlan az 1950-es 60.as években épült téglából, eredetileg iskolaként funkcionált. A 18 lakás kialakítása csak több évvel később történt meg, a közös költség 4900 Ft. A két szintes épület homlokzata, tetőszerkezete korához képest jó állapotban van. A lakás elosztását tekintve egy nagyobb szobából, étkező, közlekedőből, főzőfülkéből, és fürdőszobából áll. A saját használatú WC, az emelet folyosójának végén található. Jelentősebb felújítás az utóbbi években nem történt, a fa nyílászárók eredetiek. Fűtésről, vegyes tüzelésű kályha gondoskodik. A víz melegítése fa tüzelésű bojlerral történik. A belső udvarban került kialakításra minden lakásnak külön tároló helyisége. Csak az Otthon Centrum kínálatában. Amennyiben felkeltettem érdeklődését várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Józsa Ottó Otthon Centrum - Pápa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Józsa Ottó Otthon Centrum - Pápa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY