Eladó lakás Marcaltő 56 nm
Eladó lakás Marcaltő 56 nm
Eladó lakás Marcaltő 56 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8151117
Referenciaszám: M280527
Feltöltve: 21 napja

Marcaltő eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 8,6 millió Ft

8,6 millió Ft
153 571 Ft/m²
56 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 120 Ft
Második évtől
36 342 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Veszprém megyében, Marcaltő - Ihász nevű településen (Pápától kb 5 perc távolságra az első faluban) egy tégla építésű 1+1 szobás, felújítandó társasházi lakás. Ára: 8 600 000 Ft Érdeklődni: Verrasztó Edina Tel: 06/70/315-6380 Ref.szám: M280527 A lakás maga 56 nm nagyságú, ami külön körbekerített udvarral rendelkezik. Elrendezés szempontjából 1 egész szoba, 1 félszoba, előszoba, konyha-étkező, közlekedő, főrdő-WC helyiségekből áll. Az ingatlan szerkezetileg normál állapotú, homlokzati része karbantartást igényel. Nyílászárói hagyományos dupla hőszigetelt fa abalakosak. A villanyhálózat néhány éve áthúzásra került. A lakás melegéről gázközponti fűtésrendszer gondoskodik konvektoros hőleadással. Az ingatlanhoz tartozik még egy 18 nm nagyságú tégla garázs, amiben egy kisebb műhely is helyet foglal, illetve egy állatok tartására alkalmas melléképület is. Az ingatlan hátsó udvari fás, szőlős része kerítéssel körbekerített. Ihász elhelyezkedése szempontjából Pápa várostól 8 km távolságra van. Munka szempontjából kedvező elhelyezkedésű, mivel a faluban több helyen megtalálható egy nagyobb mezőgazdasági cégcsoport telephelyei. Tömegközlekedés a belváros fele kiváló. pl: buszközlekedés, munkás buszközlekedés. Ajánlom mindenkinek, aki egy folyamatosan fejlődő faluban keresnek otthont és nyugodt környezetre vágynak. Az ingatlanra CSOK, valamint hitel, lakáshitel - illetve kedvezményes lakáshitel, otthon-felújítási támogatás ügyintézése irodánkon keresztül kamatkedvezményekkel megoldott! Amennyiben felkeltette ez a remek ingatlan a figyelmét, várom megtisztelő érdeklődését.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén OTP Ingatlanpont Celldömölk Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén OTP Ingatlanpont Celldömölk Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY