Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Fogarasi út 55 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Fogarasi út 55 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Fogarasi út 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8162359
Frissítve: 3 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
1 236 364 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 222 346 Ft
Második évtől
287 357 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest 14 kerület Fogarasi úton eladó egy nagyon szép luxus érzetű lakás ! Rendkívül jó elhelyeszkedésű második emeleti 52nm-es teljesen felújított lakás, plusz: 2 erkély(3nm) + 5nm saját független tároló ! A második emeleten eladó egy teljesen felújított , amerikai konyhás 52 m² + 2 db erkély (3 m²) + 5 m² független önálló tárolóval rendelkező (összesen 62 m² ) napsütéses lakás, modern műanyag nyílászárókkal. Lakás elrendezése folyosó, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, ebből nyílik a nagy hálószoba, valamint a kisebbik hálószoba is! A vízvezetékeket a legújabb műanyag csövekkel szerelték , 2 db mérő órával ,valamint takarékos fekvő bojler biztosítja a melegvíz ellátását a lakásnak. A villany vezetékek, feel relék , biztosítéktábla , valamint az összes burkolat szintén teljesen új. A fürdőszoba padló fűtéssel rendelkezik, a lakás többi részében a hűtő-fűtő klímák biztosítják helyiségenként a meleget, vagy a hideget. A rezsi rendkívül alacsony, a közös költség 12500 Ft havonta, mely tartalmaz biztosítást is. Elhelyezkedés: a Fogarasi út és a Nagy Lajos király út út kereszteződésénél. A lépcsőház előtt villamos megálló, buszmegálló ,troli , valamint az éjszakai járatok is közvetlen elérhetők. Nagyon jó közlekedés kocsival Árkád 3 perc tömegközlekedéssel 5 perc nagyon könnyen el jut bárhova. A lakótömb előtt található,: pékség, élelmiszerbolt ,gyógyszertár, kínai vegyesbolt, közelben Obi, Tesco. Ha felkeltettem érdeklődését, kérdése van, kérem hívjon bizalommal. A nap bármely napszakában hívható vagyok hétvégén is ! Reggel 8-tól este 22-ig ! Keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
12 000 Ft/hó
összkomfortoscsendesvilágosamerikai konyhabútorozottbeépített konyhabútorgépesítettklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ódor István Klasszis Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ódor István Klasszis Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY