Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr 85 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr 85 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7843997
Referenciaszám: HK-4349264-4349264
Frissítve: 3 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
800 000 Ft/m²
85 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 197 353 Ft
Második évtől
269 329 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Eladóvá vált egy gyönyörű állapotú, teljes körűen felújított, 85 nm-es, nappali + 2 szobás lakás a XIV. kerület kedvelt részén, egy 6 lakásos társasház magasföldszintjén. Az ingatlan 4 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, amely során az alábbiak történtek: -Vezetékek cseréje (Víz-villany) -Új aljzatbeton + aljzat szigetelés -Födémszigetelés -A külső nyílászárók nagy részét hő és hangszigetelt ablakokra cserélték -Összes burkolat cseréje (A Nappali + Vizes helyiségek járólappal, a szobák pedig magas minőségű laminált parkettával burkoltak) -Új konyhabútor került beszerelésre beépített gépekkel (Sütő, mikró, főzőlap, mosogatógép), melyek a vételár részét képezik! -Fürdőszoba + WC felújítása (Új szaniterek és csaptelepek) -Tisztasági festés Az ingatlan remek elosztásának és fekvésének köszönhetően világos és nagy terekkel rendelkezik, így kényelmes életteret biztosít a család minden tagjának. Fűtéséről gázkonvektorok és elektromos hőpanelek gondoskodnak. A rezsi költsége kedvező, a közös költség 36.500 Ft, amely tartalmazza a vízhasználatot, felújítási alapot, szemétszállítást, társasház világítását és egy Fundamentát, amelyet az épület modernizálására fordít majd a ház. A társasházhoz tartozik egy gondozott közös osztatlan kert is, amely tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt időseknek és fiataloknak egyaránt. Az épület jó állapotban van, tetőszerkezetét és kéményeit pár éve felújították! A lakáshoz tartozik egy kizárólagos használatú pincehelyiség is. A lakóközösséget barátságos, környezetükre igényes emberek alkotják! Parkolás az udvaron megoldható! Elhelyezkedés: A lakás az Őrnagy utcában helyezkedik el, a közelben tényleg mindent megtalálunk, ami a hétköznapokhoz szükséges: számtalan bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, egyetem, orvosi rendelő, gyógyszertár stb. A belváros könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel! Keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosjó közlekedésűalacsony közös költségkaputelefonparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Olivér Wekerle Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Olivér Wekerle Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY