Eladó lakás Budapest VI. kerület 35 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 35 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 35 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8169929
Referenciaszám: 35_bkr
Frissítve: 1 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 36,8 millió Ft

36,8 millió Ft
1 051 429 Ft/m²
35 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 328 Ft
Második évtől
155 511 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VÁSÁROLJ GYORSAN KÖLTÖZHETŐ AIRBNB- s LAKÁST A DIPLOMATANEGYEDBEN Ha rövid vagy hosszú távú kiadásra keresel vagy első lakásodat veszed, ideális lehet neked ez az ingatlan. HOL HELYEZKEDIK EL A LAKÁS? Terézvárosban, a Hősök tere közelében. A Városligetben kocognál, kikapcsolódnál? Csak 4 perc sétával eléred… A nyüzsgő belvárosban buliznál? Földalattival csak három megálló… Menő étteremben vacsoráznál, újhullámos kávézóban reggeliznél? 5 perces sétával elérheted… A LAKÁS ADOTTSÁGAI 35 m2 alapterület amerikai konyhás nappali + háló 10 m2 légudvarból kialakított fedett terasz földszint a nappali a parkosított napfényes udvarra néz hálószoba terasz felé néz KINEK LEHET ELSŐRANGÚ VÁLASZTÁS? Fiatal párnak Összeköltözőknek Airbnb-s hasznosításra NEM TALÁLSZ OLYAN LAKÁST, AMIT AZONNAL BIRTOKBA VEHETSZ? Ezt az ingatlant röviddel a vételár kifizetése után birtokba veheted. HOGYAN TUDOD MEGTEKINTENI AZ INGATLANT? - írj vagy hívj fel - ha van további kérdésed az ingatlannal kapcsolatban, megválaszolom - ne csodálkozz, ha én is kérdezek majd tőled az elképzeléseiddel, vásárlásoddal kapcsolatban - megbeszélünk egy megtekintési időpontot - kérlek vedd figyelembe, hogy azonnali vagy aznapi megtekintés általában nem lehetséges - a megbeszélt időpontot meg kell erősíteni SMS-ben vagy telefonon a megtekintés előtti 24 órában - törlődik a megtekintési időpont, ha 1 órával megtekintés előtt még nincs megerősítve részedről az időpont MEGTEKINTÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK -megtekintéskor megnézheted alaposan az ingatlant és környezetét -megkapod tőlem az ingatlan adatlapját, amin minden fontos információ és az alaprajz szerepel -kérdéseid megválaszolásra kerülnek, ha speciális kérdésed van, az információkat beszerzem, és később tájékoztatlak róla, vagy elküldöm emailben a kért dokumentumot -a megtekintésre rendelkezésre álló idő általában 30 perc, de ez ingatlantípustól függően változhat -kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben késel, ez az idő rövidülhet -ha késel, és ezt nem jelzed, 10 percet várok rád, ha jelzed, akkor egyedi megoldást keresünk -megtekintéskor ki kell töltened és alá kell írnod az ingatlanmegtekintési nyomtatványt -bizonyos ingatlanoknál lábzsák használata kötelező -ha több személy elkísér a megtekintésre, kérlek tájékoztass előre a megtekintők számáról -kérlek vedd figyelembe, hogy nem minden ingatlannál lehetséges a megtekintés kisgyerekkel vagy kutyával, ha ilyen igényed van, azt kérlek előre jelezd TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNÉL VAGY MEGTEKINTENÉD A LAKÁST? Keress a megadott telefonszámon, vagy küldj üzenetet!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1890
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűvilágosamerikai konyhateraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bauer Krisztina Kriszta Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 288 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bauer Krisztina Kriszta Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 288 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY