Eladó lakás Budapest VI. kerület 24 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 24 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 24 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7773479
Referenciaszám: LK057346
Frissítve: 3 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 39,99 millió Ft

39,99 millió Ft
1 632 245 Ft/m²
24 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség a VI. ker. Hunyadi téren AirBnB lehetőséggel! Természetben 27 nm, tulajdoni lapon 24,5 nm-es, frissen felújított, modern stílusú lakás várja új tulajdonosát! Ez a magasföldszinti egyszemélyes kis lakás tökéletes választás befektetőknek és személyes használatra egyaránt. A lakásban komplett gépesített bútorzat található, melyet az ár tartalmaz, így Önnek csak be kell költöznie és élveznie az otthonosságot.A lakás ablaka a csendes, zöldudvarra néz, ami nyugalmat és kikapcsolódást nyújt a város zajától. Továbbá, a lakás ideális az AirBnb-re (nem tiltja a ház) és hosszú távú bérbeadásra is, amely kiváló lehetőséget nyújt passzív jövedelem elérésére.Az ingatlan remek elhelyezkedése garantálja a kényelmet és könnyű megközelíthetőséget. A tömegközlekedés kiválóan működik, így pillanatok alatt eljuthat a város bármely részére. Emellett a közelben található park, piac, orvos, és üzletek még jobbá teszik az itt való életet. A város központja, és rengeteg szórakozóhely is csupán egy rövid sétára vannak innen, így minden kényelmesen elérhető.A lakást a főépület hátsó szárnyán keresztüli átjárón lehet megközelíteni, amely a Hunyadi téri kapuval azonos tengelyben helyezkedik el. A társasház Léderer Ede által tervezett és építtetett Hunyadi-Udvar. a neoreneszánsz jegyeket hordozza magán, melyet az idő vasfoga tett rusztikussá, mégis imádják a külföldiek, A ház legismertebb lakója Derkovits Gyula festőművész volt.Ne habozzon, ez az ajánlat igazi ritkaság! Az ingatlan azonnal birtokba vehető, így Önnek csak be kell költöznie és élveznie a kényelmet, amit ez a lakás nyújt. Ne veszítse el ezt a lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy részleteket tudjunk egyeztetni és azonnal megszervezhessük az Ön számára egyéni bemutatást.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1892
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csikós Ilona Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 957 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csikós Ilona Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 957 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY