Eladó lakás Budapest VI. kerület 90 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 90 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 90 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8115846
Referenciaszám: H484699
Frissítve: 1 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
1 544 444 Ft/m²
90 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 454 501 Ft
Második évtől
587 391 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Andrássy útra és az Oktogonra panorámás nagypolgári lakás A Világörökség részét képező Andrássy úton, az Oktogonon kínálom megvételre ezt a nagypolgári lakást. A hivatalosan 90 nm-es (lemérve pár négyzetméterrel több) ingatlan egyedi alaprajzú tágas terekkel, 377 cm-es belmagassággal, a mai kornak is megfelelő elosztással. Az utcára panorámás nappalija közel 30 négyzetméter, az innen nyíló saját fürdőszobával rendelkező hálószobája 21 nm. Ezen kívül rendelkezik egy belső udvarra néző, szintén kényelmes méretű (14 nm), saját fürdőszobás hálószobával, egy dolgozószobával, előtérrel és konyhával. A lakás jó, megkímélt állapotú, mely igény szerint a mostani kor követelményei és az új tulajdonos ízlése szerint felújítható vagy azonnal költözhető, hasznosítható. A lakás egy kívül-belül szép állapotú, jól karbantartott, liftes épület második emeletén helyezkedik el. Az Andrássy utat valószínűleg nem kell senkinek bemutatni aki egyszer is járt Budapesten. Gyönyörű épületei számtalan luxus üzletnek, elegáns étteremnek adnak otthont, a fasorral szegélyezett úton minden évszakban kellemes sétálni. Az Andrássy út és környezete 2002-ben került fel a Világörökségi listára. Az alakjáról elnevezett Oktogon két sugárút találkozásánál épült az 1870-es években , akkor és ma is Budapest egyik legkedveltebb közlekedési csomópontját és találkozási pontját adja. A lakástól sétatávolságra található a Budapest Broadway, vagyis a Nagymező utca számtalan kávézóval, éttermekkel, kis üzletekkel és persze a színházakkal. A Hősök tere, az Opera és a Deák tér pár perces utazással elérhető a történelmi kis földalattival. Az impozáns környezet, kifogástalan megközelíthetőség egyaránt alkalmassá teszi az ingatlant (ügyvédi, könyvelő stb.) irodának, rendelőnek vagy otthonnak. Ha szeretne többet megtudni a lakásról, vagy megtekintené kérem hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1874
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csengeri Adrienn Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csengeri Adrienn Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY