Eladó lakás Budapest VI. kerület 119 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 119 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 119 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8119651
Referenciaszám: LK036973-4650680
Frissítve: ma

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 138,1 millió Ft

138,1 millió Ft
1 160 504 Ft/m²
119 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 451 558 Ft
Második évtől
583 587 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált pár háznyira az Andrássy úttól az Izabella utcában egy 119 m2-es, 2. emeleti, 3 fürdőszobás felújított lakás!. A lakást nagy terek jellemzik, fényviszonya D-K-i tájolásának köszönhetően kifejezetten napfényes. Fűtését és meleg vízellátását cirkó kazán szolgáltatja, egyedi vízórával rendelkezik. Jó minőségű hidegburkolatok kerültek a fürdőkben, közlekedőben, a nappali-konyhában és a szobák pedig 8 mm-es vinyl burkolatokat kaptak. Jelenleg 85%-os készültségű, a konyhabútor egyedi gyártású IKEA bútor lesz ( de annélkül is megvásárolható értékegyeztetéssel ). Apróbb dolgok felszerelése - beállítása még hátra van, de jelen állapotában is megtekinthető. A nappaliban kialakítottak egy tanuló vagy dolgozó szobát, de természetesen más célra is használható. Mindhárom fürdőszoba rendelkezik WC-vel, egy kádas fürdő és 2 zuhanyzós fürdő került kialakításra. A lakásnak 2 bejárata van, így akár ketté is osztható, az egyik bejáratot meg is lehet szüntetni, az ajtó helyére pedig jó méretű ablakot lehet beépíteni. A 3 emeletes épület eklektikus stílusban épült az 1800-as - 1900-as évek körül, kevés lakásszámú, lakóközössége rendezett. Az épület teljes felújítása tervben van, erről bővebb információval szívesen tájékoztatom az érdeklődőket. Ami felújításra került eddig az az épület villamoshálózata, esőcsatornája, szennyvíz elvezető részleges felújítása. Megtekintési szándékával várom szíves hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rédey Rita DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 430 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rédey Rita DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 430 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY