Eladó ház Szombathely, Belváros 60 nm
Eladó ház Szombathely, Belváros 60 nm
Eladó ház Szombathely, Belváros 60 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8157605
Referenciaszám: H486937
Frissítve: 1 napja

Szombathely eladó sorház 2 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
581 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
336 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 116 Ft
Második évtől
147 482 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújítandó, 2 szobás, 60 nm-es ház eladó Szombathely Belvárosában. a Béri Balog Ádám utcában, egy 336 nm-es telken. A ház állapota felújítandó, de az ingatlan kedvező tulajdonságai lehetőséget adnak arra, hogy az új tulajdonos saját elképzelése szerint alakítsa ki otthonát: - beépíthetőség: 60% - építménymagasság: 6,5 m - övezet: LK A környék csendes és biztonságos, ideális választás azoknak, akik szeretnének egy nyugodt környezetben élni a belvárosban, de mégis távol a nyüzsgéstől. A közlekedési lehetőségek kiválóak, a buszmegálló mindössze pár perc sétára található, és a városközpont is könnyen elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel. A házhoz tartozik egy kert, amely lehetőséget ad arra, hogy a tulajdonosok kényelmesen pihenhessenek és élvezzék a szabadban töltött időt. Az ingatlan ideális lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretnének egy saját otthont kialakítani, vagy befektetési céllal vásárolnának. A gáz (cirko) fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hidegebb napokon. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, keressen minket bizalommal. Szívesen segítünk Önnek a döntésben, és minden információt megosztunk az ingatlanról és a környékről. Várjuk hívását! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rába László Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rába László Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY