Eladó ház Szombathely, Belváros 200 nm
Eladó ház Szombathely, Belváros 200 nm
Eladó ház Szombathely, Belváros 200 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7836166
Referenciaszám: D1230828.2
Frissítve: ma

Szombathely eladó családi ház 6 szobás: 80 millió Ft

80 millió Ft
400 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
200 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 583 Ft
Második évtől
338 067 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolgáltatásaink Vevőink, Érdeklődőink részére teljesen ingyenesek! A Domus1 Ingatlan Szombathelyen a belváros közelében kínál eladásra egy családi házat. A családi ház négy lakórészből áll jelenleg. Az egyik lakásban kialakításra került egy fürdőszoba, egy külön wc, 3 szoba, közlekedő-folyosó, és egy kamra 100 négyzetméteren, melynek gázkazánja és a gázórája a pincében került elhelyezésre, de jelenlegi fűtését központi gázkazánnal és gázkonvektorokkal is megoldották. A családi ház további 100 négyzetméteres része 3 lakórészre van osztva, melyeket külön bejárattal lehet megközelíteni, így alkalmas lehet akár befektetésnek is albérlet kiadás céljából. Ennek a további három lakórésznek a jellemzője: - mindhárom lakórész külön áram- gáz-, és vízellátással rendelkezik - a lakórészek 33 négyzetméteresek - gázkonvektoros fűtés, villanybojler melegvíz-ellátás Belvárosi közelsége, frekventált elhelyezkedése révén egy felújítással kiváló értékálló ingatlant alakíthat ki belőle leendő új tulajdonosa. Hívjon, tekintsük meg együtt, és tegyen ajánlatot! A hirdetés nem teljeskörű. Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal. Szakképzett ingatlanközvetítőként, több mint 30 éves kereskedői múlttal és nagy tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére, az ingatlanértékesítéstől a kulcsátadásig, megbízható, korrekt segítséggel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1908
Energetikai besorolás:
I
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertkapcsolatosjó közlekedésűcsendeskamrapinceparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 557 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 557 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY