Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros 62 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros 62 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros 62 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8132249
Referenciaszám: H485812
Frissítve: 1 napja

Székesfehérvár eladó panellakás 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
724 194 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérváron, a BELVÁROSBAN, tízemeletes, jól karbantartott, felújított, lifttel ellátott panelépület 4. emeletén, KÉT és FÉLSZOBA-HALLOS, ERKÉLYES, 62 m2-es, DNY-i tájolású, JÓ ÁLLAPOTÚ lakás, beépített bútorokkal eladó. A három szobán kívül a 62m2-es lakásban egy egyedi kialakítású és burkolatú hall, konyha-étkező, fürdőszoba és egy különálló mellékhelyiség található. A távfűtés egyedi mérős, tehát csak a tényleges fogyasztást kell fizetni, amely rendkívül kedvező. Nyáron a kellemes hőmérsékletről a nappaliban található klíma gondoskodik. A 10 szintes épület, jól karbantartott, a panelprogramban részt vett. A radiátorok cseréje megtörtént, az ablakok hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók. A lakásban műszaki és esztétikai felújítások is történtek. A víz, szennyvíz vezetékek cserélve lettek, a fürdőszobába sarokkád, a konyha-étkezőbe új konyhabútor került. Új fali és padló burkolatok, szaniterek lettek beépítve. A hálószobába két darab beépített tolóajtós szekrény került. A villanyóra 25A-re lett bővítve. A burkolatok a szobákban szőnyegpadló, a többi helyiségben járólap található. A bejárati ajtó több ponton záródó egyedi biztonsági ajtó. Az itt lakók gyalog pár perc alatt beérhetnek a megújult Fő utcára, ahol minden évszakban tartalmas szabadtéri programok közül válogathatnak. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, kisebb szolgáltató egységek, buszmegállók pár perc sétával elérhetőek. A környezetében szép zöld játszóterek találhatóak. A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel jól megközelíthető autóbusszal helyi járatos autóbuszok megállói 3 perc, a vasútállomás 20 perc, a buszpálya udvar 15perc sétával elérhető. Ház körül kedvezményes parkolóbérlettel lehet autóval parkolni. Családosoknak kifejezetten ajánlom! Hívjon és nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1976
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyliftpanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth László Otthon Centrum - Székesfehérvár - Piac tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth László Otthon Centrum - Székesfehérvár - Piac tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY