Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros 59 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros 59 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros 59 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7943065
Referenciaszám: 955388
Frissítve: 1 napja

Székesfehérvár eladó téglalakás 3 szobás: 42,5 millió Ft

42,5 millió Ft
720 339 Ft/m²
59 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 138 966 Ft
Második évtől
179 598 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ezt a Székesfehérvár történelmi belvárosában levő, 3 szobás eladó lakást, pároknak, családosoknak javaslom, vagy befektetésnek is ideális, hiszen könnyen kiadható a jelenlegi állapotában is. Az 1920-as évek elején téglából épült, ez a régi polgári ház, ami Székesfehérvár belvárosában van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de miután belépünk a kapun, már egy másik, nyugodt világ vár az itt lakókra. Hangulatos belső udvar és barátságos szomszédok, mert itt ismeri mindenki egymást. A közös zárt udvar is teret adhat a szabadidő közös eltöltéséhez. A lakást a mai kor igényei szerint érdemes felújítani, de amennyiben csak később lesz rá keret, akkor sincs semmi baj, mert egy festés és máris lakható. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. A meleg vizet pedig egy hőtárolós gázbojler. Az elektromos fővezeték bővítése folyamatban van. A közeljövőben lehetőség nyílik a magasabb áramigény kiszolgálására is. Két szoba is rendelkezik egy-egy különlegesen szépen kivitelezett galériával, plussz hálószoba funkcióval is ellátva ezeket a tereket, megnövelve azokat. A fürdőszoba nem panel méretű, így a mosdó és a kád mellett még a mosógép számára is kényelmesen biztosítja a helyet. A kis konyha éppen elég arra, hogy az étkezésekhez és a főzéshez is helyet biztosítson. Mellette egy kis spájz is található. A ritkán használt dolgok tárolására, a pinceszinten, saját tároló szolgál. Amennyiben igény van rá, a lakás bővíthető a felette levő lakás megvásárlásával. Az itt lakóknak kedvezményes áron vásárolható bérlettel/behajtási engedéllyel lehetséges a parkolás az utcán. Mivel belváros közepén van a lakás, ezért pár perc sétával sok helyi és távolsági buszmegálló érhető el, ahonnan a város minden része átszállás nélkül közelíthető meg. Jöjjön, csapjon le rá, amíg más el nem viszi! Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is! Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és földhivatali ügyek intézésében is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1923
Energetikai besorolás:
D
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY