Eladó lakás Dunaföldvár 44 nm
Eladó lakás Dunaföldvár 44 nm
Eladó lakás Dunaföldvár 44 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8129574
Referenciaszám: LK072490
Frissítve: 19 napja

Dunaföldvár eladó panellakás 2 szobás: 19,1 millió Ft

19,1 millió Ft
434 091 Ft/m²
44 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 453 Ft
Második évtől
80 713 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy napfényes, 44 nm-es, francia erkélyes, 2 szobás, részben felújított panel lakás Dunaföldvár központjához közel, Tolna megyében. Az ingatlan a város egyik nyugodt részén helyezkedik el, kertre néző kilátással, ami garantálja a csendes, zavartalan otthoni pihenést. Az épület, amely négy szintes, az 1950-1980 közötti időszakban épült fel, így azok számára is ideális, akik szeretik a korabeli építészet jellegzetességeit, de nem szeretnének lemondani a modern kényelemről sem.A lakás fűtéséről házközponti rendszer gondoskodik, ami egyedi mérővel van ellátva, tehát a fűtési költségek mindig az aktuális fogyasztásnak megfelelően alakulnak. A részben felújított tér tágas és világos, köszönhetően a kedvező tájolásnak és a beépített klímaberendezésnek, amely a nyári hónapokban biztosítja a lakás hűsítését.A lakáshoz tartozik egy kulcsos tároló is, ami kiválóan alkalmas szezonális holmik vagy akár biciklik tárolására.A lakás mindazok számára kiváló választás lehet, akik a városi kényelem mellett a természet közelségét is fontosnak tartják. Az elhelyezkedésnek köszönhetően a mindennapi szükségletek - boltok, iskolák, orvosi rendelők - könnyedén elérhetőek, ugyanakkor a környék csendje és nyugalma is garantált.Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy otthonra találjon Dunaföldvár egyik legkedveltebb részén! További információért vagy egy személyes megtekintés időpontért keressen bizalommal.Ha hitelre lenne szüksége, ebben is tudunk segíteni, ingyenes tanácsadás keretein belül!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Rácz Dorina Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 577 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Rácz Dorina Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 577 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY