Eladó lakás Dunaföldvár 44 nm
Eladó lakás Dunaföldvár 44 nm
Eladó lakás Dunaföldvár 44 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8111564
Referenciaszám: 10824610
Frissítve: ma

Dunaföldvár eladó panellakás 1+1 fél szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
420 455 Ft/m²
44 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 491 Ft
Második évtől
78 178 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY   bemutatja:   Ez a kis lakás bizony a szemet és a lelket egyaránt gyönyörködteti. Az egyedülálló hangulatú, álmos Duna-parti kisváros kulturált lakóparkjában álló ház az 1980-as években épült, 2000-ben pedig teljes körű felújításon esett át. A szigetelt és komfortosított épület első emeletén található, 44 nm hasznos alapterületű lakás két napfényben úszó szobájához konyha, előszoba, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A ház fűtéséről központi gázkazán gondoskodik, a lakások azonban egyedi fogyasztásmérőkkel vannak felszerelve. A szigetelt falaknak és a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtésköltség rendkívül alacsony. Az ingatlan keleti tájolású ablakai a zárt, parkosított, csendes udvarra néznek, így a lakásba csupán az ott játszadozó gyermekek gondtalan kacagása szűrődik fel. A kellemes hangulatú, statikailag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban lévő ingatlan kiváló alapot teremthet fiatal házasok számára az otthonteremtésre, de az idősebb korosztályok gondtalan pihenésére is alkalmas lehet.   Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.   Irányár: 18,5 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      ÜDVÖZLETTEL: VIZLER JÓZSEF INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST +36 30-815-2529 VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállóinternetbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vizler József CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vizler József CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY