Eladó telek Bér 2838 nm
Eladó telek Bér 2838 nm
Eladó telek Bér 2838 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7697815
Referenciaszám: T035770
Frissítve: 1 napja

Bér eladó külterületi telek 2838 m² telekterületű: 5,7 millió Ft

5,7 millió Ft
2 008 Ft/m²
2838 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Bér község külterületén ajánlom figyelmébe ezt a három egymás melett elhelyezkedő telket. A tekek megnevezése, művelési ág alól kivett legelő. Három külön helyrajzi számin szerepelnek. Méreteik: 979,946 és 913 nm. Megközelíthető a települése vezető útról földúton, a telekhez 400m gyalogút vezet. A területen megkezdődött az elektromos hálózat kiépítése, az oszlopok már a helyükön vannak. Víz vételi lehetőség csak fúrt kútból lesz megoldható. A település vonzereje, hogy hamarosan építésre kerül Nógrád megye első számú termálfürdője Bér településen, közel az Andezit Hotelhez, ahol étterem, múzeum, könyvtár és állatfarm is megtalálható. Csendes, festői szépségű természeti környezet, országos turistautak a közelben, ideális pihenő és kirándulóhely, mely Budapestről közvetlen buszjárattal elérhető. A település ad otthont a híres dagonya fesztiválnak, így az extrém sport kedvelőinek is jó befektetés lehet. Az önkormányzat tervei szerint pár éven belül Nógrád Vármegye első melegvizes termálfürdőjét is itt kívánják megvalósítani. A táj szépsége miatt, a közelmúltban a település és környéke a magyarországi turizmus egyik kedvelt célpontjává vált. A környéken vadregényes kirándulóhelyek várják a turistákat. Nevezetességei közé tartozik a Nagy-Hegy, Lázár-kúria, evangélikus templom, evangélikus paplak, Szanda vára, népi pincék. Ha felkeltette érdeklődését, bővebb információkért várom hívását minden nap 8-18 óra között.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vladár Roland Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vladár Roland Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY