Eladó telek Kutasó 1596 nm
Eladó telek Kutasó 1596 nm
Eladó telek Kutasó 1596 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8166388
Referenciaszám: 32_uo
Frissítve: 3 napja

Kutasó eladó építési telek 1596 m² telekterületű: 5,6 millió Ft

5,6 millió Ft
3 509 Ft/m²
1596 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
***CSENDES KIS FALU SZÉLÉN PANORÁMÁS TELEK ELADÓ*** KUTASÓN 1596m2-es "kivett beépítetlen terület" besorolású TELEK - közművek utcában (víz, gáz, áram) csatorna -, ELADÓ. Az ófalu szélső utcájában, a Toldi utcában található terület kb 20 méter utcafronttal rendelkezik. A teljesen körbekerített, sík telek 30%ban beépíthető a HÉSZ-nek megfelelő, tájba illő építménnyel, és beültethető fásításra, növénytelepítésre javasolt őshonos növényekkel. Kutasó Nógrád megyében, a Belső-Cserhát erdős-dombos vidékén található száz lakosú falu. Kutasó Hollókőtől 13 km-re fekszik, ahová kék túra útvonal vezet a községből. A kirándulni vágyóknak jó hír, hogy a faluból gyalogosan is elérhető a Bujáki várrom, Szandavár romjai és a Sasbérci kilátó is. A csöndes település majdnem zsákfalu, azaz utána már csak Bokor község található, így alig van átmenő forgalom a faluban. Ideális az elvonulásra, nyaraló vagy vendégház kialakítására. Rugalmasan mutatható. Hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilvási Ágota Urban Otthon Az iroda összes hirdetése
+36 30 664 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilvási Ágota Urban Otthon Az iroda összes hirdetése
+36 30 664 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY