Eladó ház Veszprém 120 nm
Eladó ház Veszprém 120 nm
Eladó ház Veszprém 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7980497
Referenciaszám: M269626-4577922
Frissítve: ma

Veszprém eladó ikerház 4+1 fél szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
741 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1250 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 011 Ft
Második évtől
376 099 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém vármegye Veszprém belvárosi részén ikerház egyik fele eladó. Az ikerház tároló falánál van közös fala a másik féllel. A 112 m2-es ház földszint és tetőtér beépítéses, 650 m2 telekrésszel rendelkezik. A földszinten található nappali, étkező, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, wc és egy kis szoba. A közlekedőből elkülönülten nyílik a kazánház tárolóval. A tetőtérben található a szülői hálószoba erkéllyel, és még 3 szoba, valamint egy nagy méretű fürdőszoba. Az ikerház 1989-ben épült, tégla falazatú, Bramac cserépfedéssel. A fűtés gáz-cirkó kazánnal padlófűtés. 2013-ban történt felújítás, ekkor cserélték a vízvezetékeket és a burkolatokat. A nyílászárók még eredetiek. Az épület állapota jó. A telekre közös autóbejárat van az ikerház másik felével. A ház mögött saját füves udvar található, ahol garázs kialakítható. A telek nagy része füves parkos, sziklakerttel, hangulatos fa fedett kiülővel. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY