Eladó ház Veszprém 210 nm
Eladó ház Veszprém 210 nm
Eladó ház Veszprém 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7478348
Referenciaszám: 290169
Feltöltve: 2 hónapja

Veszprém eladó családi ház 4 szobás: 96 millió Ft

96 millió Ft
457 143 Ft/m²
210 m²
Alapterület
620 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A ház 1960-ban épült, a tetőtér beépítése és a házhoz való plusz hozzáépítés 1982-ben történt. A házat a minőség és a nyugalom jellemzi, tökéletes egy család együttélésére, a terek, szobák tágasak, világosak. Az ingatlanban az alsó szinten a előszoba-nappali-étkező-konyha kapcsolata egy egységet képez. Ezen a szinten találunk még egy kazánházat, és 2 nagy szobát, fürdőszobát, wc-t. Kényelmes lépcső vezet a felső szintre, ahol szintén találunk 2 hálószobát fürdőszobát, wc-t. Fontos jellemzők: - a ház 210 m2 - a telek 620 m2 - a telek nagyon szépen parkosított, gondozott, található rajta egy kerti kiülő, garázs és gazdasági épület, ami akár nyárikonyhává is alakítható! - a ház falazata B30-as tégla, mely pár évvel ezelőtt le lett szigetelve. - az ingatlanban a nyílászárók már újabb, modern nyílászárók. - a ház fűtése pár éves gázkazánnal történik. A belső burkolatok szépek, viszont belülről az ingatlant a mai kor ízlésére hangolva lehet még újítani. Műszakilag és statikailag a ház hibátlan! A közelben minden megtalálható! Irodai referenciaszám Ga 424 További információkért forduljon hozzánk bizalommal, kérjük hivatkozzon irodai referenciaszámunkra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázserkélyteraszbeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vukman-Galló Anita Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vukman-Galló Anita Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY