Eladó ház Törökbálint 138 nm
Eladó ház Törökbálint 138 nm
Eladó ház Törökbálint 138 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8135647
Referenciaszám: 360071001-841
Frissítve: ma

Törökbálint eladó ikerház 6 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
1 050 725 Ft/m²
138 m²
Alapterület
750 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 120 Ft
Második évtől
612 746 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Törökbálint legkedveltebb zöldövezeti, már kialakult részén ez a nettó 138 m2-es kétszer kétlakásos ikerház utcafrontról nézve jobb oldali fele egy 375 m2-es saját telekrésszel, két teljes szinttel, DK tájolású. A telek 42 m-es utcafrontú, szeparált épület, kertkapcsolat. Épületszerkezet: - THERMOBLOCK 35 hőszigetelt grafitos hungarocell falazóelem a külső főfalaknál, illetve duplán Porotherm 20-as tégla a két lakás között + 5 cm hangszigeteléssel, - egyéb belső falak Porotherm 10-es válaszfaltéglából, - földszint és emelet feletti födém, illetve lépcső is monolit vasbeton szerkezet, Hőszigetelés és homlokzatok: - 16,5 + 4,5 cm-es külső grafitos hungarocell homlokzati nemesvakolattal - lábazatnál gördülőszemcsés lábazatvakolat - emelet feletti födémben 25 cm-es ásványgyapot szigetelés - külső nyílászárók 5-6 kamrás műanyag, fehér profilrendszerből, a legkorszerűbb hőszigetelésű 3 rétegű üvegezéssel (k=0,7 W/m2K.), - tetőfedés hullámos betoncseréppel (téglaszínű); színes alu bádogozás - Árnyékolástechnika: NEM TARTOZÉK - Beltéri ajtók: NEM TARTOZÉK Fűtés, használati melegvíz ellátás: - HŐSZIVATTYÚS Fűtés-Hűtés (mennyezet és részben padló) és használati melegvíz ellátás: - A HŐSZIVATTYÚ az előkert elválasztó kerítéshez telepítve (minőségi Daikin Altherma 3,8 kW), - helységenkénti vezérléssel - okos-otthon tovább bővítési lehetőséggel Elektromos szerelvények - ikerházanként a villanyóra lakossági 1x32 A, H tarifa 1x25 A kapacitású - az elektromos szerelvények, kapcsolók és dugaszoló aljzatok fehér vagy krém színűek (összesen 100 db) - a lámpatestek nem tartozékok - Internet csatlakozók: csatlakozó kerül kialakításra a nappali vagy étkező helységbe és a hálószobákba - Televízió hálózat: televízió csatlakozó kerül kialakításra a nappali helységbe és a hálószobákba, hálózatra csatlakozás nélkül. - Riasztó: később kiépíthető riasztórendszer telepítéséhez védőcsövek (bekábelezve) kerülnek elhelyezésre, térérzékelők részére. - minden helyiségben padlófűtés Kert: - Utcafronti kerítéskapu távirányítós, motoros működtetéssel. - Autóparkoló és járda térkövezve - Terasz járdalapokkal térkövezve - Füvesítés - Kerti vízcsap kerül kialakításra. - 2 gépkocsi számára kerti, elkerített beálló - a kert teljes mértékben elkerített, elszeparált Mindegyik házrész saját közműmérő órákkal felszerelt. Építkezés kezdése: 2024. július Átadása: 2025. június 30. (így szinte mindenbe bele lehet szólni, hogy milyen legyen akár az elrendezés, válaszfalak, burkolatok stb., illetve még egy előző ingatlan eladásával is nyugodt lehet). Rengeteg referenciamunka a közelben Vonatmegálló sétatávolságban, ÓVODA-BÖLCSŐDE-ISKOLA SÉTATÁVOLSÁGBAN, 3 utcasaroknyi séta távolságra az új gyönyörű tótól, parktól. CSOK + igénybe vehető. Várom hívását hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortospanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY