Eladó ház Törökbálint 154 nm
Eladó ház Törökbálint 154 nm
Eladó ház Törökbálint 154 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8157780
Referenciaszám: HZ028464
Frissítve: 3 napja

Törökbálint eladó családi ház 7 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
908 442 Ft/m²
154 m²
Alapterület
551 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 457 444 Ft
Második évtől
591 194 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Törökbálint kisvárosias, csendes részén 154 m2-es két generációs családi ház eladó, 551 m2 telekkel.A kétszintes, manzárdtetős, tetőtér beépítéses ház alsó szintje a '70-es években épült téglaépület, felső szintje 2002-ben került kialakításra, anyaga Ytong. A földszinten konyha és nappali, 3 nagy szoba, fürdőszoba WC-vel, kamra, fedett terasz  és egy külön WC, a tetőtérben kis gardróbszoba, hatalmas amerikai konyhás nappali, 3 szoba, fürdőszoba WC-vel és egy nyitott terasz található. A tetőtér nettó alapterülete 77,5 m2. A ház kert felőli részén található egy második bejárat is.Kiváló állapotú kétrétegű thermo fa ablakok vannak a felső szinten, a földszint nyílászárói átlagos állapotúak, a falakon repedések nem találhatóak, a víz- és elektromos vezetékek cseréje megtörtént, a födém jó állapotú, a tetőtér beépítetlen része jól szigetelt, összességében jó műszaki állapotban van az ingatlan. Az erkélyek és a földszinti házrész az új tulajdonos ízlése szerint esztétikailag felújítható.Fűtése gáz cirkó, ezen kívül egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A meleg vizet két villanybojler szolgáltatja.A kertben kétállásos, szigetelt garázs található.A ház teljes egészében alápincézett, a pince teljes alapterülete 91,96 m2 és öt helységből áll. Némi ráfordítással tökéletes iroda helységgé alakítható.Az ingatlanban van ipari áram is (400 V).  A ház csendes környéken található, átmenő forgalom gyakorlatilag nincs. A közelben található iskola, óvoda, Sport Centrum.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Delcsev Gabriella Duna House - Istenhegyi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Delcsev Gabriella Duna House - Istenhegyi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY