Eladó ház Körmend 111 nm
Eladó ház Körmend 111 nm
Eladó ház Körmend 111 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8135707
Referenciaszám: HZ072054
Frissítve: 8 napja

Körmend eladó ikerház 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
449 550 Ft/m²
111 m²
Alapterület
726 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eltolt szintes 110 m2-es ikerház eladó Horvátnádalján!A 4 szobás családi ház 1980-ban épült, amely biztosítja az építési minőséget és stabilitást, de lehetőséget is nyújt az új tulajdonosok számára, hogy saját ízlésük szerint frissítsék és alakítsák át lakóterüket.Az ingatlan különlegessége, hogy a gáz cirkó mellett rendelkezik egy vegyes tüzelésű kazánnal is, amely alternatív és gazdaságos fűtési megoldást kínál.A ház belső elrendezése praktikus és otthonos, tágas helyiségekkel, amelyek tökéletes teret biztosítanak a családi és baráti összejöveteleknek, valamint a nyugodt környezetben való pihenésre. A jó fényviszonyoknak köszönhetően minden szoba világos és élénk, ami hozzájárul az otthonos hangulat még intenzívebb megéléséhez.A jelenlegi tulajdonosok az elmúlt években belülről felújították a házat. Cserélve lettek a nyílászárók, a burkolatok és a vízvezetékek is.Az ingatlanhoz tartozik egy 726 m2-es rendezett udvar, ahol a kettő könnyűszerkezetes garázson kívül található egy melléképület is, amely tárolónak tökéletesen alkalmas.Amennyiben mindez felkeltette érdeklődését, és szeretne egy barátságos, jól megvilágított, kényelmes és gazdaságosan fenntartható otthonra találni, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a megtekintés és további részletek érdekében.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bihun Gábor Attila Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bihun Gábor Attila Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY