Eladó ház Körmend 94 nm
Eladó ház Körmend 94 nm
Eladó ház Körmend 94 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7941982
Referenciaszám: 776842
Frissítve: 13 napja

Körmend eladó családi ház 3 szobás: 46 millió Ft

46 millió Ft
489 362 Ft/m²
94 m²
Alapterület
258 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő, Eladóvá vált Körmenden, ez az igényesen felújított családi ház. Ideális családosoknak, meg olyanoknak akik nem szeretnének már nagyobb felújítással törődni. Udvara kicsi 258 nm, itt a sok fűnyírás nem lehet majd probléma. Ami fontos információ, a szomszédnak szorgalmi jog van bejegyezve, tehát, a kaput Ő is használhatja, ki és be közlekedés szempontjából. De külön postaládája van, minden más külön van. Az ingatlanoknak külön HRSZ-on vannak, telek könyvileg hivatalosan is külön szerepel a két ingatlan, csak a kapu használat a közös. De ez sem zavaró, több éve nyugalomban élnek egymás mellett a jelenlegi lakók is. Az ingatlan 2018-ban teljes körűen fel lett újítva. A teljes tető le lett cserélve, a gerendák, lécek, új cserepeket kapott, tehát minden új. A burkolatok, a víz és villany vezetékek is ki lettek cserélve. Jelenleg 3*16 amper van bevezetve. A nyílászárók új, fa nyílászárókra lettek lecserélve. A parketta minőségi tölgy 14 mm vastagságú. Az ingatlan jelenlegi felosztása a következő: 2 szoba, 1 nagy nappali, 1 konyha+ étkező, 1 gardrób/mosókonyha, 1 fürdő+ WC és 1 kamra (itt található a padlás feljáró) lett kialakítva. Ezek mellett egy hangulatos terasz is kialakításra került. A rezsije nagyon alacsony. A ház 10 cm külső szigetelést kapott, belül pedig a mennyezeti részek is szigetelve lettek. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs is. Az ingatlan bútorok nélkül eladó, a kiköltözési idő körülbelül 3 hónap, de ez megegyezés kérdése. További képek és információ miatt hívjon bizalommal, megtekinteni inkább a hétvégeken lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gardróbteraszpinceklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Fanni Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Fanni Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY