Eladó ház Budapest XX. kerület 85 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 85 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 85 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8152212
Referenciaszám: 18742
Frissítve: 2 napja

Budapest XX. kerület eladó házrész 2+1 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
587 059 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyugodt, családi házas övezetben teljesen felújított belső kétszintes házrész Az ingatlan osztatlan közös tulajdonú telken helyezkedik el, megosztási szerződéssel rendelkezik és az utcafrontról közelíthető meg, nincs átjárás. Fedett kocsibeállóval rendelkezi, és egy kicsi teraszrész is kialakításra került. A lakás teljes felújításon esett át, mely során 10cm szigetelést kapott, teljes villanyhálózat kicserélés megtörtént, és új nyílászárók kerültek beszerelésre, valamint a tetőszerkezet teljeskörű felújításon átesett, és szigetelést kapott. Az ingatlan duplakomfortos, így minden kényelmi szempontnak megfelelő. A beépített bútorok, és gépek a vételár részét képezi. Az ingatlan 1/1- es tulajdonban van, per igény és tehermentes. A közelben a mindennapi élethez szükséges boltok, üzletek, Tátra Téri piac (Spar, Aldi, gyógyszertár) kormányablak, önkormányzat, mind a közelben megtalálható. Közlekedés szempontjából kiváló, a 2b, 51-es 52-es villamosok 5perc sétával elérhetőek, 66-os 224E. 223, 224-es buszok szintén 5 perc alatt elérhető innen a Határ úti metrómegálló 10perc kb, Boráros Tér 15 perc alatt elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Venti Verdi Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 50 123 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Venti Verdi Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 50 123 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY