Eladó ház Budapest XX. kerület 65 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 65 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 65 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8170634
Referenciaszám: M281813-4686467
Frissítve: 3 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 1+1 fél szobás: 45,99 millió Ft

45,99 millió Ft
707 538 Ft/m²
65 m²
Alapterület
354 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 378 Ft
Második évtől
194 346 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában! Kedvező Ár-Értékarány! Rendkívül kedvező áron, 354 m2-es telken téglaépítésű 65 nm családi ház eladó Pesterzsébeten Ady térhez közel. A ház családi kertes övezetben található LKE1/K2 építési övezetbe tartozik, így akár lehetőséget ad arra, hogy az alapterület tetőtér beépítéssel megduplázható (Ikerház). A ház forgalomtól távol esik, néhány perc alatt akár Pesterzsébet délpesti régiójában lévő bevásárló központok, orvosi rendelők, iskolák, óvodák, játszóterek könnyen elérhetőek. A belváros felé akár M3 metróval, villamosközlekedéssel ideális időben elérhető. A nappali- étkező, szoba, előszoba, külön mellékhelyiség, nagy fürdőszoba (kád + zuhanyzó) A fűtést és a melegvízellátást gáz- cirkó biztosítja, a házon szigetelés található. Az ingatlan alatt pince nincs, de egy kamra helyiségből a padlás könnyen elérhető. A ház mögött két melléképület található - engedéllyel épített - mindkét részben víz, villany bevezetve ezáltal ideális műhelynek is vagy bármi más tevékenység folytatható itt. A kertben gyümölcsfák, málna, szeder szőlő, virágok... Hatalmas potenciállal rendelkező ingatlan, a családi házat és a kertet tulajdonosai szeretettel gondozták. Ügyfeleink számára teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésre az OTP Bankcsoport. Az OTP Ingatlanpont kínálatából választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelmegoldásokat kínálunk, illetve az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést is tudunk biztosítani! Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Textor Nikoletta OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 30 270 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Textor Nikoletta OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 30 270 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY