Eladó ház Ábrahámhegy 119 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 119 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 119 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8158861
Referenciaszám: H487001
Feltöltve: 11 napja

Ábrahámhegy eladó házrész 3 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
831 933 Ft/m²
119 m²
Alapterület
1874 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 323 709 Ft
Második évtől
418 357 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELT MEGBÍZÁS CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! Eladásra kínálom Ábrahámhegy központhoz közeli, mégis csendes részén ezt a 3 szobás lakást, rendezett tulajdoni viszonyokkal. Maga a lakás egy két külön bejáratú lakrésszel rendelkező, társasházzá alakított családiház részét képezi, mely adott esetben EGYBEN IS MEGVÁSÁROLHATÓ. A lakásban kialakításra került egy előtér, tágas nappali, 3 szoba, 2 éve felújított konyha, 1 fürdő wc-vel és egy tágas terasz, melyről a Balaton is felcsillan. A közművek közül a víz, villany és a csatorna is bevezetésre került, a gázcsonk a telken belül található. A ház melegéért egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, mely jelen pillanatban mind a két lakást fűti. Az ingatlan átlagos állapotú, fa nyílászárókkal, viszont a villanyhálózat felújításra került így már rézvezetékek vannak mindenütt és 3 fázis is kiépítésre került. Mind a két lakáshoz külön villanyóra lett felszerelve. A lakáshoz a következő saját tulajdonú helyiségek tartoznak: - 30 nm-es vendégház - 80 nm-es asztalos műhelynek használt épület, megy teljesen gépesítetten kerül az új tulaj birtokába A lakáshoz még a következő helyiségek tartoznak, melyek OSZTATLAN KÖZÖS TULAJDONÚAK: - 1784 NM TELEK TERÜLET - GARÁZS - PINCE, KAZÁNHÁZ, TÁROLÓ - MURVÁS PARKOLÓ Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően bolt, étterem, kikapcsolódási lehetőség és persze a Balaton is 5-10 perc séta távolságra található. A másik lakrész is megtalálható nálunk a rendszerben a következő linken: https://www.oc.hu/ingatlanok/H486844 . Ha nem szeretne közösködni, vásárolja meg egyben! AMENNYIBEN SZERETNE AZ ÉSZAKI-PART EGYIK LEGJOBBAN FEJLŐDŐ ÉS EGYBEN AZ EGYIK LEGKEDVELTEBB TELEPÜLÉSÉN SAJÁT NYARALÓT, NE HABOZZON, HÍVJON.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hardi Roland Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hardi Roland Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY