Eladó ház Ábrahámhegy 85 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 85 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 85 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8158853
Referenciaszám: H486647
Frissítve: ma

Ábrahámhegy eladó egyéb ház 4 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
1 152 941 Ft/m²
85 m²
Alapterület
757 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 320 439 Ft
Második évtől
414 131 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves leendő vásárlóm! Ha egy olyan ingatlant keresel, amely tökéletesen megfelel az igényeidnek, akkor ne keress tovább! Ezt, az Ábrahámhegyen található, Fenyves utcai ingatlant kínálom eladásra, amely egy 85 nm-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, kertkapcsolatos ház, vagyis két külön ingatlan, egy telken. Az ingatlanok állapota kiváló, és frissen felújítottak, és ősztől beköltözhetőek. Az elektromos (infra) fűtés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet az év minden szakában. Az ingatlanhoz tartozik egy automata öntözőrendszer, valamint motoros redőnyök, amelyek biztonságot és kényelmet nyújtanak. Az ingatlan tehermentes, és kisállattal is költözhető. A kerti tároló és a medencés két kis családi ház, nyaraló pedig a kényelmedet és az életedet teszik még élvezetesebbé. A környék csendes és rendezett, és a közlekedési lehetőségek kiválóak. A település z autóval történő közlekedéshez könnyen elérhető az M7-es autópálya, és a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak. Ha szeretnél egy olyan ingatlant vásárolni, amely minden igényedet kielégíti, akkor ne habozz, és hívj minket! Irodánk mindig készen áll arra, hogy segítsen neked a kérdéseiddel kapcsolatban, és biztosítja, hogy minden információval rendelkezz, amelyre szükséged van. Várom hívásodat!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintérné Mészáros Erzsébet Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintérné Mészáros Erzsébet Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY