Eladó ház Zalaszentbalázs 87 nm
Eladó ház Zalaszentbalázs 87 nm
Eladó ház Zalaszentbalázs 87 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7706031
Frissítve: 1 éve

Zalaszentbalázs eladó családi ház 4 szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
297 701 Ft/m²
87 m²
Alapterület
87 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Zalaszentbalázson egy alacsony költségvetésű felújított ingatlan! Otthon centrum hirdetései közt elérhető! Amit az ingatlanről tudni érdemes: - Ideális, 1500 m2-es a telekméret, a gondozott udvar enyhén lemelkedik, mögötte erdőség. - Bő vízű, ásott kútból öntözhetők a növények. - A község saját vízellátással rendelkezik, ezért a vezetékes ivóvíz ingyenes, csupán a csatorna hálózatba elvezetett szennyvíz költségét kell megfizetni. Gáz a telken belül. Az épület jellemzői: Egy, a 60-as években épült stabil szerkezetű, száraz tégla házat újítottak fel 6 éve. Ennek során: - Egy terasz beépítésével és könnyűszerkezetes bővítéssel növelték a lakóteret. - Új villany-és vízvezeték hálózatot építettek ki. - A tetőn új a lécezés és a trapézlemez fedés. A padlás üveggyapot paplannal szigetelt. - A falak 5, illetve 10 cm szigetelést kaptak, az utcafronti szobába belső szigetelés is került. - Vízteres kandallóval, radiátor hőleadókkal működik a költségkímélő központi fűtés. - Villanybojler ad meleg vizet, éjszakai áramról. Helyiségei: Előtér, 4 szoba, étkező, konyha, fürdő toalettel. Az udvaron fedett kiülő és tárolók Zalaszentbalázs, az alig 800 lelkes nyugodt kis zalai község csupán 19 km Nagykanizsától, Zalakaros és Hévíz gyógyfürdői 30-40 perc alatt elérhetők. A községben óvoda, általános iskola, posta, élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár működik. Amennyiben további kérdései vannak, vagy megtekintené az ingatlant, hívjon / írjon a megadott elérhetőségeken.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 157 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 157 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY