Eladó ház Zalabér 80 nm
Eladó ház Zalabér 80 nm
Eladó ház Zalabér 80 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7812907
Frissítve: 5 hónapja

Zalabér eladó családi ház 2 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
312 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1325 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÖLTÖZZÖN EGY HANGULATOS VIDÉKRE, ZALABÉRBE! ELADÓ HÁZ ! A zalai dombok ölelésében, egy tiszta, nyugodt községben, Zalabérben található családi házat kínálunk megvételre. A község főutcáján található az ingatlan, a sportpálya, általános iskola, óvoda, pékség, vegyesbolt, polgármesteri hivatal, idősek otthona, orvosi / fogorvosi rendelő, művelődési ház közelében. A ház összkomfortos (víz, villany, gáz, csatorna). A gázkazán mellett egy vegyes tüzelésű kazán is biztosítja az otthon melegét és a kellemes hangulatot. A konyha konyhaszekrénnyel felszerelt. Új nyílászárókkal (ablakok, redőnyök, bejárati ajtó), nemrég festett falakkal várja új tulajdonosát. Alacsony rezsiköltségek mellett fenntartható. Helyiségek: előszoba, folyosó, konyha, fürdőszoba, 2 szoba, kamra, pince; alapterülete összesen 80 m2 (73 m2 lakótér +7 m2 pince). Az udvar 1325 m2-es, mely elegendő tér a kertészkedéshez, viszont nem is túl nagy, így kis erőfeszítéssel szépen rendben tartható. Félig fedett teraszon lehet hűsölni egy-egy fárasztó nap után. Az udvar kerítéssel határolt, egy könnyűszerkezetes 38 m2-es, 2 személygépkocsi tárolására alkalmas garázs van az udvar végében. Kút is van, jelenleg nincs használatban. A községből kiindulva 30 km-es távolságon belül eljutunk a Szent Gróth strand és termálfürdőbe, a kehidakustányi termálfürdőbe, a zalacsányi golfpályára. Zalaegerszeg megyeközpontba, Keszthelyre a Balatonhoz, vagy akár Sümegre. A településen felvehető a falusi CSOK, mely akár 10 millió forint, vissza nem térítendő támogatást is jelenthet. Az ingatlant jó szívvel ajánljuk akár vidékre vágyó gyermekes családoknak, akár biztonságos környezetet kereső nyugdíjasoknak egyaránt. Az ingatlan tehermentes. Üzenetben vagy telefonon történő egyeztetés után megtekinthető. +36302648939 Kérjük, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertjó közlekedésűkamrateraszpinceredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 264 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 264 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY