Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 200 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 200 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8177682
Referenciaszám: H481315-4691802
Frissítve: 11 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 6 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
445 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
534 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 011 Ft
Második évtől
376 099 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyugat-Magyarországon, Zalaegerszeg Páterdomb városrészben első tulajdonostól eladó egy per-és tehermentes 2016-ban felújított, akár több generáció együttélésére is alkalmas, kétszintes, tetőtérbeépítéses családi ház, belvároshoz közeli, mégis kertvárosias környezetben. A belváros, és különböző bevásárlóközpontok gyalog 15 perc alatt megközelíthetőek. A házzal szemben helyijáratú autóbusz megállóhely található. A közelben pár percnyi sétával elérhető felnőtt és gyermek háziorvos, fogorvos, gyógyszertár, óvoda, élelmiszerboltok, kozmetika, fodrászat, fitneszterem, étterem. A ház masszív alapra épült, B30 téglából, kívül-belül hőszigetelt vakolattal, a szigetelt nyílászárók redőnyökkel és szúnyoghálókkal ellátottak. Központi fűtés kiváló Baxi gázkazánnal (mely egyben a használati melegvizet is szolgáltatja) vagy fatűzelésű vízpatkós kandallóval. A fűtés módja tetszés szerint pillanatok alatt váltható a gáz és a fatüzelés között. A ház mellett van a szilárd tüzelőanyag tárolására alkalmas kerti tárolóhelyiség. Konyhai melegvíz-ellátása Hajdú elektromos konyhai bojlerrel. Cseréppel fedett, szigetelt nyeregtető. Rendszeresen karbantartott, száraz, hőhídmentes épület, hőszigetelt tetőtérrel, réz elektromos vezetékekkel- Kábeltévé, optikai kábellel, riasztó rendszer. Padlóburkolatok: parketta, laminált padló és hidegburkolat. A minimális gondozást igénylő, jól benapozott kertben egy ásott kút is van, melyből akár medence is tölthető ( a medence számára nagy térkövezett felület áll rendelkezésre). Hasznos alapterület összesen: 200m2, ebből garázs kb.16m2, tetőtér 54m2; valamint az első szinthez tartozik egy 4m2-es, a tetőtérhez egy 4,5 m2-es erkély. A földszinten helyezkedik el egy kényelmes, fűthetö, világos garázs, elektromos szekcionált garázskapuval, nagy előtér, kazántér-mosókonyha, fürdőszoba, és egy modern, egyedileg gyártott német konyhabútorral berendezett tágas konyha-étkező. Az emeleten nappali, két hálószoba, különálló fürdőszoba és WC található. A jelenleg belülről megközelíthető tetőtéri lakrészben 3 szoba, fürdőszoba és konyhafülke van. A fűtéséről egy hangulatos, központi helyen levő egyedileg épített fatüzelésű kandalló gondoskodik. (könnyedén csatlakoztatható a központi-fűtés rendszer, vagy infrapanel.) Alkalmas akár gyereksaroknak, vagy önálló lakásnak (kültéri lépcső építése egyszerűen megoldható), akár vendéglakásnak, akár fitneszhelyiségnek, vagy ezek kombinációjának. Rövid időn belül birtokba vehető. Ára: 89 000 000 Ft (228 000 Euro)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY