Eladó ház Zalaegerszeg, Gógánhegy 107 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Gógánhegy 107 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Gógánhegy 107 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8160003
Referenciaszám: U0046707
Frissítve: 1 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 4 szobás: 89,5 millió Ft

89,5 millió Ft
836 449 Ft/m²
107 m²
Alapterület
914 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 292 646 Ft
Második évtől
378 212 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FIGYELEM! Decemberi átadással keressük a tulajdonosát ennek a, kiváló ízléssel megálmodott, három szobával és egy igazán tágas, nagy méretű egy légtérben elhelyezkedő amerikai stílusú, nappali-konyha-étkezővel épülő családi háznak! A kulcsrakész állapotban átadásra kerülő ingatlan Zalaegerszeg Gógánhegy városrészében, egy csendes mellékutcában, teljesen sík, 914 négyzetméteres telken épül. Az otthon melegéről hőszivattyús kazán fog gondoskodni, amely környezetbarát, energiatakarékos (H tarifás) és korszerű. Fedett terasz, és fedett gépkocsi beálló kerül kialakításra egy autó számára, térkő borítással, a sávalapozásról itt is gondoskodik a ház építtetője, így akár egy továbbgondolásra is lehetőség van! A szomszédság rendezett, kulturált, a lakókörnyezet egyáltalán nem zsúfolt! Az ár KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTRA vonatkozik, a képek tájékoztató jellegűek! Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép is segíti Önt a választásban! Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nikitscher-Rigó Diána Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nikitscher-Rigó Diána Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY