Eladó ház Zákány 109 nm
Eladó ház Zákány 109 nm
Eladó ház Zákány 109 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7670686
Referenciaszám: 161907
Frissítve: ma

Zákány eladó családi ház 5 szobás: 27,95 millió Ft

27,95 millió Ft
19 424 Ft/m²
109 m²
Alapterület
1439 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 391 Ft
Második évtől
118 112 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhous Ingatlan Iroda eladásra kínálja 161907 számú családi házat Zákányban.  Az ingatlan utcafront fele enyhe lejtésű telken a település központjában van. A település a Mura Dráva nemzeti park közvetlen szomszédságában, a Gyékényesi  kavicsbánya és búvár és horgász bázis 2km.-es közelségében található. A ház klasszikus  polgári lakóház ,építészeti esztétikai értelemben egyaránt Részleges felújítás során bizonyos esztétikai és gépészti elemek cserélve lettek , egységet arculatot és műszaki tartalmat adó felújítás viszont nem lett végezve. Fűtési rendszere cserépkályhára hangolt egyedi fűtés, gázkazánnal történő cirko fűtés kiépítésnek lehetősége biztosított. Telken való elhelyezkedése építészeti megjelenése polgári hangulatot sugároz , mellyel jól illeszkedik építészeti környezetébe. A telken fúrt kút illetve az épület alatt részlegesen pince van Amennyiben a 161907 számú vagy bármely a rendszerben található ingatan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal. Az ingatlan megvásárlásához CSOK   és  hitel igénybe vehető, bankfüggetlen hitel tanácsadónk ingyenes ügyintézéssel áll rendelkezésre.  " Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk"

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Erdős Ferenc Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 942 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Erdős Ferenc Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 942 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY