Eladó ház Zákány 109 nm
Eladó ház Zákány 109 nm
Eladó ház Zákány 109 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7634285
Referenciaszám: HZ043549
Frissítve: ma

Zákány eladó családi ház 5 szobás: 27,95 millió Ft

27,95 millió Ft
256 422 Ft/m²
109 m²
Alapterület
1439 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 391 Ft
Második évtől
118 112 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Néhány kilométerre a horvát határtól, Somogy Vármegyében, Zákány központjában eladó egy 109 nm-es saját tulajdonú, per és tehermentes családi ház.A padlástér 85 nm-es, könnyen beépíthető, nagyon jó állapotú gerendázattal, lécezéssel. A házban található 3 szoba, nappali, étkező, 2 spájz, előszoba, konyha-ebédlő és fürdőszoba. Az 1440 nm-es telken van még egy 30 nm-es melléképület és a házhoz épített fatároló, kazánház. Az elmúlt öt évben az épület vízszigetelése, a konyha és a fürdőszoba, valamint a villanyhálózat felújítása megtörtént. Az egyik szoba alatt száraz, jól szellőző, földes pince is van. Két cserépkályha adja a meleget, az újabb 2021-ben készült. A gáz be van vezetve, központi fűtés újra kialakítható (már volt). A bejárat előtt betonozott terasz található, könnyen zárttá alakítható. Az 1930-ban épült, klasszikus polgári villa kisméretű, „békebeli” téglából épült, szerkezetileg nagyon erős, az ablakok és a tetőgerendák vörösfenyőből készültek, kiváló állapotban vannak.A tető fedése pala, a 60-as években készült, jó állapotban van. Esetleges új tetőtér kialakítása esetén a gerendázat és a lécezés cseréje nem szükséges, mehet rá a cserép, eredetileg is az volt a fedése.  A telek emelkedő, a betonozott felhajtó végén, a házhoz közel betonozott parkoló található, két oldalt falazott peremmel, könnyen garázzsá alakítható. A kert nagyon szép, elkerített konyhakert az egyik része, a felső részéről csodálatos kilátás nyílik.Iskola és óvoda 5-10 perce van a háztól. Könnyen megközelíthető a gyékényesi vasútállomás és a buszmegálló is. A gyékényesi tavak 10 perc alatt, a horvát tengerpart 3 óra alatt elérhető.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY