Eladó ház Veszprém 98 nm
Eladó ház Veszprém 98 nm
Eladó ház Veszprém 98 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8053325
Referenciaszám: HZ096328
Frissítve: 1 hónapja

Veszprém eladó családi ház 4 szobás: 105,25 millió Ft

105,25 millió Ft
1 073 980 Ft/m²
98 m²
Alapterület
804 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 344 145 Ft
Második évtől
444 769 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ÚJÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ Veszprém kertvárosábanMegvételre kínálok egy Gyulafirátóton található AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 3 SZOBÁS családi házat, TETŐTÉR BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGGELA 804 nm-es telken épülő,  98 nm-es ingatlanban amerikai konyhás nappali, 3 HÁLÓSZOBA, fürdő, zuhanyzó és tároló kerül kialakításra.műszaki tartalom:- porotherm TÉGLA- fűtése hőszivattyús rendszerről működő padlófűtés ( Panasonic levegő - víz)- a fürdőkben plusz elektromos áramról is működő törölközőszárító- ablakok 3 rétegű üvegezéssel készültek (redőny és elektromos előkészítés)- nagy kapacitású vízlágyító berendezés rácsatlakozás lehetőség kiépítés- riasztó rendszer kiépítés- terran zenit tetőcserép- 15 cm külső hőszigetelés- betonfödém- tetőtér beépítés előkészítése Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie álmai otthonáért!Az INGATLAN ÁRA magában foglalja az építési telket és a tervek szerinti kulcsrakész kivitelezést. Belső burkolatok, szaniterek és belsőajtók kiválasztása meghatározott kereten belül az új tulajdonosra vár és beépítésüket a vételár tartalmazza.Az építkezés jelen fázisában lehetőség van saját elképzeléseik alapján EGYEDI TERVEKET készíteni vagy meglévő terveink közül is választhat.Ne habozzon! Forduljon hozzánk még ma, és ossza meg velünk az elképzeléseit. Szakértő csapatunk segítségével gondoskodunk arról, hogy az otthona megépítése a legjobb módon történjen, és minden igényét kielégítse.Ha további kérdése van, hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mühlbauer Norbertné Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mühlbauer Norbertné Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY